Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Hertha Berlin | MS | 5 Ağustos | GSTV

N'Diaye

3b62136f0f79175f4802070983a13372--black-lion-all-black.jpg

İlk yarıda "Bu takım ilk 5'e giremez", "Takım çöp" tarzı yazanlar şimdi övüyorlar. İkiyüzlüsünüz. Maç topici okumamak lazım burada belli ki. Gece gündüz gibi. Millet fırıldak gibi dönüyor maşallah.

Kardeş çok normal bunlar.Selçuk ve Tolga 'nın yerine Ndiaye ve Fernando girince takım Aytemiz Alanya 'dan Real Madrid 'e dönüştü sanki.

Arkadaşlar bizim bu yarı izlediğimiz 2 adam ön liberoysa ilk yarı izlediğimiz 2 gerizekalı neydi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta çağdan - yeni çağa geçtik resmen

orta sahadaki 2 kişi bu kadar fark ediyor işte

Abi bu ortasaha ikilisi adam yer
Ndiaye resmen okuma yazma bilmiyor gibi top oynuyor..
Öğlenleri zebra yiyor lan adam..
Fernanda kabile reisi gibi..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir maçla övmeyin bir maçlada sövmeyin sadece bekleyin 7-8 maç sonra ak koyun kara koyun belli olur

Avatarındaki almadı diye adam kötü oynasın diye dua ediyorsun geldiğinden beri Hüseyin. Adam iyi topçu işte. Aysal'a, sünepe Dursun'a takılmayın. Bu adam iyi.

Adam kötü oynasıl diye dua etmiyorum hafız. Kötü oynarsa takımıma zararı var. Beni sinir eden adamın ayağına top gelmeden milletin durduk yere övmesi. Top sağ kanatta, adam sol tarafta topla alakası yok, millet müthiş diyip duruyor. Explorer'dan mı izliyorum lan ben maçı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

su futbolcu fanlarından gına geldi valla

adam ndiaye napıyorki demiş saka gibi :D

fernandonun iki asisti yendi bu arada..unutmayalımmmm.biri gomis,biri belhadaya idi pasları...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt