Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

10# No'ya gerek yok.
Yunus ile içimizden hallederiz.

1000243915.webp

İlk 11'deki oyuncuların yarısı artık beni heyecanlandırmıyor. Nhaga, Berat Luş'u izlesem muhtemelen daha fazla heyecan duyarım.

Çıkan 11 yönetime yazıkları olsun 1 transfer yapamadınuz 11'i sanki. Lakin Jankat yerine Günay tercihi saçma olmuş.

Çıkan 11 yönetime yazıkları olsun 1 transfer yapamadınuz 11'i sanki. Lakin Jankat yerine Günay tercihi saçma olmuş.
Kupa maçında, KUPA maçında, bu Günay ile çıktı ve hatalı golleri nedeniyle kaybettik.

Okan Buruk bazen çok kaşınıyor maalesef.

Hocanın kendisi günayı oynatıyor yetki onda birde günaya hakaret ediliyor hocayı eleştirmeyi korktukları için galiba.

Açıkçası muhtemelen kaybedeceğiz, iyi bir oyun oynayacağımızı da hiç sanmıyorum.

Günay'dan korkusuna formda ve moralli olan Jankat'ı oynatamıyor. Tamam dursun hatalı ama şu durumumuzdan okan hocada sorumlu şu tercih bile gösteriyor. Ayrıca nerede lesley? Hemen silmiş heralde.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın kendisi günayı oynatıyor yetki onda birde günaya hakaret ediliyor hocayı eleştirmeyi korktukları için galiba.
Hazırlık maçında, belkide ligte hiç faydalanmayacagin kaleciyi, potansiyeli yüksek genç bir kaleciye tercih edersen herşeyi hak edersin. Günay geçen yildan beri, çok kötü hatalar yaptı. Bu yılda kaldığı yerden devam ediyor. 36 yaşındaki bir kalecinin daha neyi kanıtlamaya çalıştığını anlamıyorum. Kendi elleri ile jankata kalaye geç demeliydi

Günay'dan korkusuna formda ve moralli olan Jankat'ı oynatamıyor. Tamam dursun hatalı ama şu durumumuzdan okan hocada sorumlu şu tercih bile gösteriyor. Ayrıca nerede lesley? Hemen silmiş heralde.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olumlu tarafından bakmak lazım. Bugün iki çuval dolusu gol yer mesela, daha da oynaması teklif dahi edilemez.

Okan Buruk a 20 yasında 10 numara neden alınacak anlamadım. Adam 25 yaş altı 11 cıkartmıyor. Jankat da gitsin seneye Fenere görelim. Okan Buruk da surekli top yumurtlayan ve aglayan Gunayla televizyondan izler.

Geri
Üst Alt