Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Yunus asla 10 numarayi beceremiyor , tak tarafi kapali cizgide daha iyi yunus.

Ortada tamamen kayip.

Zorlaniyor ama gecen seneden beri merkezde.

Çünkü Toreira beyimizi önde baskıya hocan gönderiyor bunu ne zaman anlayacaksınız
Adam 6 filan oynamıyor ki
Bunu isteyen hoca ne zaman görsem önde basmaya gidiyor buda insan koca sahada öne git geri gel can dayanmıyor
Mutlaka etkisi var ama sadece oyun anlayışı değil sorun. Bu maçta önde bastığı için değil koşamadığı için dönemiyor herif. 2 yıldır böyle. Savunulacak bir tarafı yok maalesef

Yunus batrakovdan kötü topçu mu. O bile gs 10 numarası olmanın yükünü kaldıramıyo şuan batrakov mu yapacak. Kulüp futbol cahili kaynıyor

Anadolu deplasmanlarında bolca soğuk duş alırız, 5-6 deplasman sonrası Okan kovulur. Sonraki süreçte gidişat yine düzelmez, yönetim def edilir. Sonra yeni yönetim, yeni teknik heyet, yeni takım. Hayırlısı bu, olacak olan da bu.

Ortasahasiz her mac kanser olacak bu sene

2511FPC34G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu stoperlerin hepsinde var galiba bu ya iki eliyle itip sonra ben bir şey yapmadım diyorlar. Villareal CL takımı bu arada geçen sene ligde 3. olmuşlardı. Kaliteli bir ekip. Lakin geçiş yeme sorunu devam ediyor bunun da sebebi Torreira'nın hiç geri koşularda olmaması. Lesley'i 11'e monte etmemiz şart.

Hocaya diyoruz senin teknik ekibin kötü.Bunu eleştirince diğer gsliler bize saldırıyor.Kardeşim sahada olanı görmüyor musun?Adamlar genel oyun olarak senden üstün oynuyor skordan bağımsız.Ön alan baskısı yapıyorsun rahatlıkla cıkıyorlar.Geçişi çok kolay yiyorsun.Defanstan top çıkarmakta zorlanıyorsun bu yüzden oyun kuramıyorsun hadi itiraz edin.

takımın defansına bak
3vlyGHB.gif

cl'de her maç 4-5'ten açıcaz tarifeyi

Sane akıyor.Onun haricinde tek topla 2 blok birden geçen bir rakip var ortasahamız sagolsun.az ciddiye alsalar 4 5 kere karşı karşıya kalacaklardı

Nolursa olsun bu denklemde hataları olsada en masumu ve üzüldüğüm kisi okan hocan,mayıs ayında yeter bukadar deyip istifa etseydi keske ,su an kendisini cok buyuk bir trajedi bekliyor ve farkında degil bence 4 yıllık emeğe yazık olacak
Neyine üzülüyorsun yav. 5. sene herifin takımı hala geçiş hücumu yiyor.
Amele gibi dalıyor orta saha hala. 5 senede aynı adamlara toplu halde defans yaptıramayan adama üzülmem.

En az 5dk verilmesi gereken maçı 1dk uzattılar, rezalet yönetim de ayrı. İnanılmaz kötü hakemlerimiz var ya.

Geri dönebilen yok
Öyle bir hazırlık.
Toreira Sara Yunus bu orta saha ile ne amaçladın?
Lemina Jakobs Stoper tandemi planlarımızın ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Lig başladı stoperde bir daha em fazla beş defa göreceğimiz adamlar son hazırlık maçında başlıyor.

Geri
Üst Alt