Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Evde klimanın karşısında terliyorum nem %80 filandir önde hayvan gibi basıyorsun bastığın takım villeral CL takımı
Toreira rakip ceza sahasında baskıya gidiyor
Sara hemen arkasına geliyor sonra iki topta orta saha bomboş
Yahu bunlar insan Toreira ne yapacak 70 metre geriye kaç kere kosacak
Bizim sorunumuz sistem oyuncu degil
Oyunculara sovenler futbol izlesin villeral nasıl diziliyor baskı kırılınca nasıl hemen vitesi düşürüp yerlesiyor

Kavukçu sen transferlerde heyecanlanma devam et.

Orta sahayı boşaltın ilkayi gönder nhagayi kirala. 6-8-10 alın bu takima.

Bugünden sonrasını takip etmeye gerek yok bu takım transferlerle de düzelmez. Okan buruk istifa etmek zorunda

Mutlaka etkisi var ama sadece oyun anlayışı değil sorun. Bu maçta önde bastığı için değil koşamadığı için dönemiyor herif. 2 yıldır böyle. Savunulacak bir tarafı yok maalesef
Alakası yok Toreira koşmuyor diyen haksızlık eder
Iki senedir adamı 70 metrede oyantiyoruz şu nemde kim koşar 70 metre villereala bak iki baskı önde yalandan baskı kırılır gibi olunca hemen geriye yerleşiyorlar tamamen sistem oyuncunun gram suçu yok

İstersen üç Gueye getir, organizasyon ve saha içi koordinasyonu sağlayamayınca anca gidip gidip gelirler.

Bu takımı ligde kreatif/yaratıcı oyuncular götürür. Avrupa yalan olur. Harcanan verilen paralara yazık. Futbol aklının bu kadar tıkanması veya şuursuzca kullanılması üzücü olan.

Evde klimanın karşısında terliyorum nem %80 filandir önde hayvan gibi basıyorsun bastığın takım villeral CL takımı
Toreira rakip ceza sahasında baskıya gidiyor
Sara hemen arkasına geliyor sonra iki topta orta saha bomboş
Yahu bunlar insan Toreira ne yapacak 70 metre geriye kaç kere kosacak
Bizim sorunumuz sistem oyuncu degil
Oyunculara sovenler futbol izlesin villeral nasıl diziliyor baskı kırılınca nasıl hemen vitesi düşürüp yerlesiyor
sorun direk torreira hala savunuyon mu?=

benim anlamadığım şu. vesleyi şu maçta neden oynatmıyorsun. resmi maçta oynatırsan zorunlu opsiyon kotasından yiyeceksin. oynat görelim adamı kotadan yemeden.

Bu defansı bu kadar ilerde kurmaya devam edersek hem ligde hem Avrupa'da içimizden geçerler

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha yok, stoper yok, 10 numara yok, kanat yok, yedek forvet yok, organizasyon yok, set hücumu yok, kademe yok, yerleşim yok.

Yönetim yok, hoca yok, topçu yok.
Yok, yok, yok

El birliği ile Galatasaray’a ihanet ettiler. Allah hepinizin belasını versin.

Geri
Üst Alt