Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Malesef sıkıntı 3-4 topçu alınarak çözülecek gibi değil. Bu takımda 8-9 topçunun içi geçmiş. Hep söyledik yolları ayrılması gereken heriflerle yolları ayirsaydik veya satsaydık (topçu satamıyoruz) şu an içimiz daha rahattı. Hayvan gibi kallavi sözleşmeleri soktular kıçımıza

Katılıyorum dinlendiremediğimize, bunun oyuncuyu etkilediğine ama sezon başında da kötüydü bu adam. Yıl boyu kötüydü. İyi oynadığı maç sayısı çok azdı geçen sezon.
Işte ugucukwu almayacaksin Toreira tipi birini alip
Kotuyse atacaksın yedeğe Formu düşük doğru ama
Bir çok macida kötü oynamadı fener Liverpool Juve maçlarında iyi oynadı

Sorun transfer ile de çözülemeyecek derken tam olarak Günay gibi tercihlerden bahsediyorum.

Yönetim ayrı bir boyut evet ama Okan hoca'da kendini hiç upgrade etmedi/edilmedi.

Oyun olarak gelişim göremiyoruz maalesef.

dexter-idk.webp

Neyine üzülüyorsun yav. 5. sene herifin takımı hala geçiş hücumu yiyor.
Amele gibi dalıyor orta saha hala. 5 senede aynı adamlara toplu halde defans yaptıramayan adama üzülmem.
Emekleri icin üzülüyorum 4 sene şampiyon yaptı ve fener karşısında bu denli ezici guclu olmamızı olan sağladı ve bu adamin yanında erden harici hickimse olmadı hep yalnizdi ,saha içi oyun teknik vs konuları kastetmiyorum zaten fakat biraz zeki bir hoca mayıs ayında kadromuz yenilemeliyiz diye medyaya mesajı verirdi baktı yönetimden ses yok ben yoruldum dinlencem der teşekkür ederdi bokunuzda boğulun derdi ve kendisine 2.gelisi icinde imkan hazirlardi

Bu sebahattin şirin o kadar açıklama yaptı. Belli ki bildiği birşeyler var neden transfer yapılmadığıyla ilgili. Çıkıp taratara açıklasın bari

Hoca en başta evlatcılıgı bıraksın. Stoper rotasyonundan saydıkları Kaan ile başlasaydı ya maça? 2 tane stoper olmayan oyuncuyla başlamak yerine. Kaan'ın rezil olacağını bildiği için oynatmadı))

Bazı topçularla yolları ayırmak veya satmak için illa 32-33 yaşını bekliyoruz. Zamanı gelince şutla yenile takımı. Bir takımda 30 yaş üstü 2 topçu olacak fazlası zarar.

Geri
Üst Alt