Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Nhaga rotasyon olsun yeter.

Sizde de kafa gitmiş yav Nhaga 11 oynasın vs

bize 3 sene önceki Torreira gibi adam lazımken Nhaga 3 sene önceki Torreira’nın henüz yarısı bile değil.
Ee ne yapacağız orta saha yok elimizde

Sara Torreia ve Yunus mu oynasın

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nhaga dan olacak.Sadece duzenli oynayip gelistirilmesi lazim.Jankat da büyük potansiyel.

2511FPC34G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimda osi bay ve sane harici basarisizliga isyan edecek 3.oyuncu yok cunku diger oyuncularin hepsi mental olarak kafada bitirdiler burayı adamlari yeni hedefe ikna edemezsin

Bu kadar çok geçiş yememizi oyun tarzımıza bağlayanlar yanılıyor bence tamam geçiş yemek, çok adamla hücum ediyorsan normal ama bu kadar fazla olması ve geldiklerinde rakibin etkili olması anormal , üstelik ligde anadolu takımlarından bile baya bi geçiş yiyoruz ve tehlike üretiyorlar, tüm dünyada şampiyon olan takımların %99 u hücum oynar çok adamla saldırır değil mi arkadaşlar? peki bu takımlar maç başına bu kadar kontra yiyor mu sizce?avrupa takımlarını da takip edip izliyoruz sonuçta, geçiş yemek normaldir ama bu kadar fazla yemek ve geldiklerinde etkili olmaları eleştirilecek bir durumdur.Adamlar neler neler kaçırdı tarihi fark olabilirdi,rakip real,barça değil sonuçta, ki biz daha 2 hafta önce Seria B den yeni çıkmış venezia dan bi dünya kontra yedik ve toplamda 9 tane net pozisyon verdik. 4 yıldır var bu durum, bazı yıllar sadece bu geçiş miktarının sayısı azalmış olabilir o kadar, 4 yıldır Avrupa maçlarına girmiyorum bile, 2 maçta AZ ye 13 net pozisyon vermeler, young boysun (ki bizimle oynarken ligde küme düşme hattındaydılar) 3 pasla kalemize gelmesi vb yahu rigas tan, zaglristen bile böyle kontralar yedik,sayısı villareal kadar olmasa da,bu sorunun düzeltilmesi lazım, yoksa avrupa rezil oluruz,az da liverpool maçında oluyorduk zaten 10 tane falan yiyebilirdik abartısız.

Nhaga da Lesley de Galatasaray futbolcusu değil kabul edin.

Topun değerini bilmeyen ve çevre kontrolü olmayan büyük takımda oynamayaz.

Biri genç ve çabuk koşuyor vs diye diğerinden daha iyi değil. Bugün futbolu bırakan İsmail Köybaşı da çok koşardı ama kariyer boyunca acemi anıldı.

Lesley de o da yok. İstek koşu vs o zaten skandal bir transfer.

Trabzonun scout lari kimi izliyorsa alın gelin verin scout lara 1 milyon euroya ucuzundan 5 tane topçu alın gelin. Sorgusuz sualsiz.
Artık hull citynin scoutları diyeceğiz renktaş

Çünkü orayla anlaşmışlar

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerine iyi adam almak sartiyla söylüyorum yoksa kalsin. Abi bu oyun tarzında çok yavaş kalıyor hep rakibin arkasındaki torreirami çokta savundum. Adam ırgat gibi oynuyor ama performansı iyice düştü.
Sezon başı .Oda Abdulkerimde toparlayacaklar merak etme.Daha en elzem 10 numarayı getiremedik.Oraya adam alınabileceğine gram inancın varmı???Toreeira yanında Lemina varken daha verimli.Sara Torreira ve önlerinde top tutan oyuncu olmadimi sırıtıyor doğal olarak.

Ligi şampiyon bitiyorsun her anlamda gelir olarak zirvedesin ucl kartın var ama haziran temmuz aylarını bomboş geçiriyorsun lig basliyor yine boş, bunun adına beceriksizlik diyem futbola ara versin bence

onlarla oynarsa hızlanır mı diyosun
Bence hıza gerek yok şuan kafası kesik tavuk gibi her yerde olmaya çalışıyor aynısı ngaha için de geçerli. Arkada davinson çok büyük güç(arada şapşallaşsa da)
En azından durduğu yerde doğru karar alabilirler.
Şuan adamları bir stoperde görüyorum, bir 10 numarada, bir kendi yarı sahamızda sol içte. Böyle dengesizlik mi olur.

Okan efendi villareal maçı bizim için ölçü diyordu al sana ölçü gördün mü ölçüyü aldın mı boyunun ölçüsünü.
Karşıdaki takım geçen senenin şampiyonlar ligindeki en leş takımıydı en leş
Maç sonu açıklamaları bekliyorum hepsinden Kavukçu Okan buruk konussun

Nhaga oulai aynı tarz yemin ederim. Bu Trabzon scout lari efsaneydi geçen sene. Aynı topçuyu alacaklardı
Oulai' yi de isteyenlerden değildim, 6 ve 10 lazım ve ikisini de oynayamaz diye de alakaları yok; Oulai' nin alameti farikası olan top ve çevre kontrolü hususlarında Nhaga aşırı ham ve GS seviyesinde oynaya oynaya gelişmesini beklemek gerçekçi değil. Diğerlerinin kötü olması nedeniyle iyi gözle bakılıyor...

Geri
Üst Alt