Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Villarreal | MS | 8 Ağustos | TV100

Yav dalga mı geçiyon adam bana hakaret ediyor ne yapacam niye sineneye çekecem ki hayırdır yav. sana biri hakaret etse ortalığı ayağa kaldırırsın. tehdit ediyor diye raporlamayı biliyorsun hiç bir şey dememe rağmen. kusura bakmada mı diyemiyorsun bana hakaret eden adamı savunmaya geçiyordun adalet temsili kesildin. sana kanıtladım hala kıvırıyon sende etmişin diye. adam bana 2-3 mesaj giydirsin biz bir şey yazmayalım mı?
Sen de hakaret emişsin. Önce eden sensin. Raporlarım evet.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nhaga’yı ilk 11 seviyesinde görmeyelim yeterli,

Her türlü transfer şart oraya
Bana kalsa sezon biter bitmez komple değiştirirdim orta sahayı

Şu anda bile en az 3 tane orta saha lazım takıma

6, 8 ve 10 numara

Ama vizyonsuz iş bilmezler takımı komple mi değiştireceğiz diye gülüyorlar

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ngahayı samsunspora oynama garantisiyle kiralık gönderin lan. Futbol teknik karar destek sistemi var adamlarda en azından teknik olarak daha da gelişip geleceğine emin olabiliyorum.
SS pas özürlüsü forvetine bile doğru pas yapmayı öğreten sistem böyle yeteneği 30 milyonluk yapar.

Onların aldığı gençler süper yetenek, 18 yaşında bile 25 yaşında topçu gibi sahada sırıtmayan oynayabilen gençler. Sen öyle topçu alamazsın. Real arda güler gibi bir yeteneği bile 1 sezon hiç oynatmadan önce hazırladı sonra oynatmaya başladı
Yusuf demire bile kaç maç forma şansı vermişti barca. Tutmadı ama defalarca denediler. Keza r.madridde gonzalo, palacios, raul asencio vb.. bunlar süper yetenekler değil, alt yapıdan yeni gelen umut vaadeden gençler olduğu için birçok maçta şans verdiler, şimdide 30-40 a satıyorlar..
Futbolun gerçeklerinden tamamen koptuk maalesef. Dediğim gibi eskiden bizde böyleydik, buna en güzel örnekte okan buruk !
Okan hoca 92 yılında bizim teknik direktörümüz olsaydı okan buruk'a kalli'nin verdiği süreleri verir miydi, hiç sanmıyorum!!

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen de hakaret emişsin. Önce eden sensin. Raporlarım evet.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
okuman yazman yok mu adamın mesajları önce harbi iyi değilsin sen. sana çok vakit bile ayırdım. bozacının şahitliğini yapmamayı öğren.

Bence hıza gerek yok şuan kafası kesik tavuk gibi her yerde olmaya çalışıyor aynısı ngaha için de geçerli. Arkada davinson çok büyük güç(arada şapşallaşsa da)
En azından durduğu yerde doğru karar alabilirler.
Şuan adamları bir stoperde görüyorum, bir 10 numarada, bir kendi yarı sahamızda sol içte. Böyle dengesizlik mi olur.
saha içi yerleşim konusunda kesinlikle haklısın ama bizde hantal adam iş yapmaz başka belirgin bir özelliği de yok gibi

Şimdi bu takıma Leao almanın en ufak bir mantığı manası var mı !? Ortasaha elek savunma elek bunlar kafayı yemişş

Yusuf demire bile kaç maç forma şansı vermişti barca. Tutmadı ama defalarca denediler. Keza r.madridde gonzalo, palacios, raul asencio vb.. bunlar süper yetenekler değil, alt yapıdan yeni gelen umut vaadeden gençler olduğu için birçok maçta şans verdiler, şimdide 30-40 a satıyorlar..
Futbolun gerçeklerinden tamamen koptuk maalesef. Dediğim gibi eskiden bizde böyleydik, buna en güzel örnekte okan buruk !
Okan hoca 92 yılında bizim teknik direktörümüz olsaydı okan buruk'a kalli'nin verdiği süreleri verir miydi, hiç sanmıyorum!!

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barca kayıp sezonda şans verdi yusufa. Kimse şampiyonluk yarışı verirken süper yetenek değilse zorunda kalmadıkça kolay kolay çömez oyuncuya şans veremez. Geneli böyledir istisnalar dışında

Galatasaray tribünleri mağlubiyetin ardından “Çıkmıyoruz” diye bağırıyor. (Hazal Palavar)

sen hala torreira savun dostum

Savundum mu bu maç?

Sadece iki yüzlülüğünü göstermek için en az 2 senedir en ufak hatasını aradığın, iyi oynarken bile bir hata bulup salladığın Torreira'ya ekstra bir kere daha sallamak için, girer girmez yanından yürüye yürüye geçilen Lesley'i övdün, Lesley olunca ortadan gelemiyorlar falan yazdın, 2dk Nhaga'nın hareketliliğiyle atak yapar gibi olunca "o çıkınca düzeldik" falan yazdın... Gördük ondan sonra nasıl gelemiyorlar, nasıl düzelmişiz... Pozisyon üstüne pozisyon vermeye devam ettik... Lesley de Torreira'ya geç geliyor diye salladığın pozisyonların benzerlerinde o da geç kaldı... Son dakikalarda bir tane iyi kesti onun dışında defansif katkısı yok, Torreira'nın oyun kuruculuğunun yüzde biri bile yok muhtemelen ama sırf Torreira yerine girdi diye övmek için kastın...

Ondan diyorum takıntılısın, kötü niyetlisin...

Nhaga da Lesley de Galatasaray futbolcusu değil kabul edin.

Topun değerini bilmeyen ve çevre kontrolü olmayan büyük takımda oynamayaz.

Biri genç ve çabuk koşuyor vs diye diğerinden daha iyi değil. Bugün futbolu bırakan İsmail Köybaşı da çok koşardı ama kariyer boyunca acemi anıldı.

Lesley de o da yok. İstek koşu vs o zaten skandal bir transfer.
Yahu biliyoruz bizde seviyemiz olmadığını

Ama sizde şunu kabul edin

Torreia, Sara ve Yunus orta saha kurgusu ile maçlara çıkamazsın kardeşim

Bırak Avrupa maçlarını bizim ligde bile maçları domine edemez bu orta saha kurgusu

Benim esas isyanım ona

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi tur da villarreal bindi

Geri
Üst Alt