- 6 Eylül 2014
- 94.499
- 65.203
- 4.608
H
Hazirlik maçında geçerli mi buOkan konuşmamak için kırmızı yedi açıklama yapmaz bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazirlik maçında geçerli mi buOkan konuşmamak için kırmızı yedi açıklama yapmaz bence
3. golü lesleyin tuttugu adamı tutamayarak yedirecekti onu kastediyorum o pozisoyndaSon yazdığında takıntılılığını ispatlamaya devam ediyorsun... Belki aykırı olmak için, belki başka sebepten bilmiyorum, onu sen bil artık...
3. golü yiyecek sayısız pozisyon vermedik mi birader? Torreira olunca rakip daha mı iyi vuracaktı yoksa Jankat mı kurtaramayacaktı?? (Hayır rakibin vuruşlarını da Lesley falan bozmadı)
Geçişlere gelince 2 değil 4 senedir geçişlerde takımın zaafı var ve bu adam rakip ceza sahası önüne kadar basan en öndeki orta saha oluyor %90'ında maçların... Pres kırılınca ille geç kaldığı da oldu olacak iyi veya kötü oynamasından bağımsız... Bugün hayli kötüydü o ayrı ama sen takıntılı olduğun için hatasını kolluyorsun... Şu maçı izleyip Torreira'ya haklı olarak sallayıp, sonra yerine giren Lesley'i ise övmenin tek açıklaması akılalmaz derecede (ve bak öyle hafif falan değil, klinik seviyede) takıntılı olman... Yani dünyada kendi takımındaki bir futbol oyuncusuna karşı en ön yargılı ve en takıntılı kişi sen olabilirsin...
Bence konuşmaz rengim kuralı bilmiyorumH
Hazirlik maçında geçerli mi bu
3. golü lesleyin tuttugu adamı tutamayarak yedirecekti onu kastediyorum o pozisoynda
lesley falan övmüyorum. lesley o kadar kötü topcu oldugu halde torreiradan sonra bile iyi gelebiliyor hic degilse adam geriye koşup adamını tutuyor
hatasını kollamama gerek yok bu arada her mac hata yapıp 1 gol yediriyor burdaki herkes görmeye başladı :d
yav ne anlatıyon senin icin üşenmeden gittim baktım adamın başlıgına iyi oynarken herife tek kötü lafım yokSorun iyi oynarken de sallıyordun sen zaten...
Lesley de bir pozisyonda araya girdi son 2-3dk içinde... Kaç kere ağır kaldı, kaç kere gecikti ama Torreira olmayınca sen görmüyorsun... Torreira da bu maçta bile 2-3 tane rakip atak kesmiştir, araya maraya girmiştir, ki kesti de hatırladığım kadarıyla çetele tutmadım ama...
Lesley'i de girer girmez o girince ortadan gelemiyorlar dedin, daha 5dk falan olmuştu gireli... Bunu demenin tek amacını Torreira yerine gireni övmek için bir laf söyleme zorunluluğu hissetmen... Bugün kimse iyi oynadı demedi zaten halbuki, özellikle 2. yarı... ama sen daha çıkar çıkmaz "bakın bakın yerine giren çok fark etti, gelemiyorlar" falan deme ihtiyacı hissediyorsun ama o giren daha girer girmez yanından yürüye yürüye adam geçirmiş olmasına rağmen, normalde Torreira yapsa burada en söveceğin şeyi yapmasına rağmen ama başkası yapınca önemli değil sana, Torreira yapmasın yeter ki... Belki farkında değilsin bilmiyorum ama cidden ağır takıntılısın, bak öyle böyle değilsin...
Kötüyken kötü
iyiyken iyi deriz
kimse gibi kin tutmayız
iyi oynuyor formda şuan
afferim aslan
eskisi gibi oynuyor
Git adamın konusunu incele ne zaman kötü oynamaya başladı formdan düştü takımın kamburu oldu sallamaya basladım. adama 2022 yılında 2023 yılında bile sallayan varskordan öte
ileri attıgı uzun paslar cok iyi
kaleci faktörü cok etkili topu oyuna sokmada renktaşTopu oyuna sokamıyoruz bugün rakip önde baskı yapmadı ama diğer tüm hazırlık maçlarında sara torrera baskı yapılınca topu kaptırıp rakibe gollük hatalar yaptı bu birinci sıkıntı
Sonra bizlm ilerde baskı yaptığımız senaryo daha beter baskı yapıyoruz rakip bizim pres den kurtuluyor orta saha defans arası 40-50 metre boş geri gelemiyoruz
Bu takım çalışmıyor bir taktiği yok icardi Osımhen bireysel performanslar ile geldik bu günlere patladı hersey
Takım sınırlı küskün kımse mutlu değil belli
ligde bile baya kontra yiyoruz renktaş, çok adamla saldırınca normal diye düşünenler olabilir ama normal olmayan kısmı bu kadar fazla olması ve geldiklerinde rakibin etkili olması , 4 yıldır var bu sorun, young boys lar Az Alkmaar lar falan, rigaslardan, zalgrislerden bile kaç tane kontra yedik, 2 hafta önce venezia bi dünya geçiş yaptı 9 net pozisiyonları var görünüyor, avrupa da umarım bjk rekoru kırmayız, çünkü bizim set savunmamız da kötü,sadece git-gelli oyun değil sorun, alanya depinde adamlar tek kale oynadı, 11 kişi savunma yaptık ama adamların tribünleri saç baş yoldu, 6-7 yerdik abartısız, göztepe depinde ikinci yarı set savunmadayken göztepe neler kaçırdı, liverpool depasmanı bu set savunmasının zirvesi zaten, 10luk oluyorduk az daha, şimdi bazı arkadaşlar A.madrid, liverpool maçlarını söylebilir, o maçlarda doğru, ekstra daha iyiydik ama o maçlarda bile adamlar kaç kere ceza sahamızda topla buluşmuş, kaç tane net pozisyonları var,isteyen maçı izleyebilir veya istatistiklere bakabilir.bakın arkadaşlar biz eli yüzü düzgün her avrupa takımına karşı çok sıkıntılı anlar yaşıyoruz iç sahada olağanüstü taraftar etkisi ve oyuncualrın 1 maçlık herşeylerini vermeleri dışında
bu sorunumuzda tabiki oyuncu eksiğimizin payı var ama sadece o değil
çok net bir oyun sorunumuz var
sürekli bu kadar geldili gittili oynamak, sete oturamamak, pas yapamamak, alanı daraltamamak 4 yıldır düzelmiyor
yav ne anlatıyon senin icin üşenmeden gittim baktım adamın başlıgına iyi oynarken herife tek kötü lafım yok
gecen sezon bile 2 3 mac iyi oynadıgında övmüşüm
Git adamın konusunu incele ne zaman kötü oynamaya başladı formdan düştü takımın kamburu oldu sallamaya basladım. adama 2022 yılında 2023 yılında bile sallayan var
asıl konu sen neden bu adamı bu kadar kötüyken savunuyorsun problem sende olabilir mi?
Torreira yerine x biri girse onu bile övebilirim cünkü sahada koşan bi topcu oluyor kötüde olsa
ya ne anlatıyon okumadım şizofren mısın :dTarihe bakmadım ama biri iyi oynadığı bir maçta senin bu takıntılılığını yüzüne vurmuş da sen de anlık geri adım atmışsın mecburen... Onu mu örnek gösteriyorsun iyiyken iyi derim takıntılı değilim diye... Biliyoruz burada her maç hatasını kolladığını... Takımın en iyisiyken bile ilk top kaybında "Torreira'yı gördünüz mü" yazışlarını... Utanmadan gitmiş övdüğü mesaj aramış bir de aklınca takıntılı olmadığını ispatlayacak bana... Yemezler canım, yemezler...
Ben kötüyken savunmam ama kredi açarım... Çünkü takımın yıllardır omurgasının en değerli parçası ve yeri en zor dolacak adam... 4 senelik şampiyonlukta en çok katkısı olan 2-3 adamdan biri... Her oyuncunun formsuz dönemleri olur diye açarım o krediyi... Mesela geçen sezon ligin ilk yarısında tüm takım düşmüşken takımı ayakta tutmaya çalışıyordu... Yılbaşına doğru herkesten sonra artık o da düştü ve sen hemen gelip zaten 1-2 maç hariç kötüydü falan yazıyordun burada yine.... Seni biliyoruz dostum, tarihi yeniden yazmaya çalışma...
Ama bugün kendin bile (eğer farkında değildiysen) takıntılılığını anlayabileceğin kadar açık ettin... Yerine girip daha 1dk içinde yanından yürüye yürüye topla arkasına geçilen, koşan hali Torreira'nın jog atan halinden ağır adamı 5dk içinde övdün burada... Yanından geçip pozisyona girmelerine rağmen "ortadan gelemiyorlar" yazdın... "O çıkınca düzeldik" dedin maks 3dk falan sürdü o sözde düzelme, sonra daha da kötü oynadık sesin çıkmadı bu sefer... Koşan adam girmişmiş de ondan övmüşmüşmüş... Koşan adam dediğin de 1 pozisyon hariç sürekli geçildi, veya gecikti, veya müdahale edemedi, veya ağır kaldı falan halbuki...
Şöyle diyeyim sen anla: Şu maçta Torreira'nın oynadığını Lesley oynasaydı maç boyu bir şey demezdin, sonra oyuncu değişikliğinden sonra Lesley'in oynadığını Torreira oynasaydı "o girince takım hepten berbat oldu, bir olumlu hareketi yok, koşamıyor, hep geç kalıyor, pas da atamıyor" diye yerden yere vuruyor olurdun... Ama Torreira çıkıp Lesley girince "koşan adam girdi en azından, överim tabi" yazıyorsun utanmadan...
Vallaha yemin ederim eğer kötü niyetli değilsen ve gerçekten farkında değilsen azıcık durup düşünürsün de kendi takıntılılığını belki anlarsın diye bu kadar uzattım...
ya ne anlatıyon okumadım şizofren mısın :d
sal beni arkadaş istedigimi yazarım
artık daha fazla yazacagım
tamam dostumİster oku ister okuma... Şizofren değilsindir ama oralara benden daha yakın olduğunu anlatıyor o post... Okursan faydalanırsın... İleride şizofren falan olmaman için köprüden önceki son çıkışlar olabilir...
Yazmak istediğini yaz tabi... Ne de olsa bir gün ayrılır Torreira... Umarım o günden sonra daha güzel şeylere yönelir bu takıntıya meyilli zihnin de belki iç huzura kavuşursun...