- 6 Eylül 2014
- 94.072
- 64.853
- 4.608
Buna üye olmak mi lazım youtubeden acamadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç eskiye nazaran daha iyi çıkarıyoruz topları ama oyuncular üst üste biniyor bazı pozisyonlarda anlam veremediğim bir şekildeYine defanstan top çıkaramıyoruz rakip direkt pozisyona giriyor her top kaybında
Rakip değişiyor kadro değişiyor bu anlayış değişmiyor hocanın artık bazı şeylerin farkına varması lazım yoksa yazık olacak şu gençlere
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre kılınç ve Babel dışındakiler iyi bence.Bu ikili çok sırıtıyorFena oynamıyoruz
Kaan ayhaslanı çok beğendim
Diagne pozisyona giremedi ama geriye gelip duvar pası yapıyor morutana attığı pas az daha yavaş olsaydı çok güzel gol olacaktı
Ömer bence pva dan daha iyi oynuyor ortaları da daha fazla denemeli
Morutanı daha fazla topla buluşturmalıyız
Marcaoyu özlemişiz
Fatih bence oldukça iyi oynadı pasları musleradan daha iyi buna biraz şaşırdım
•quod erat demonstrandum•
babel cöp
Emre kılınç ve Babel dışındakiler iyi bence.Bu ikili çok sırıtıyor
Geriden kısa paslarla çıkmak istiyorsak hareketli olmaları lazım oyuncuların ki sürekli pas alternatifi olsunBu maç eskiye nazaran daha iyi çıkarıyoruz topları ama oyuncular üst üste biniyor bazı pozisyonlarda anlam veremediğim bir şekilde
Bence Emre o pozisyonda da yapamıyor.orta üçlüden biri olsa daha iyi olabilir.Mesela Morutan la Emre niye yer değiştirmiyor anlamıyorum.Morutan ı Ghezzal gibi sağ açıkta görmek lazımEmre’yi Halil kerem ile birlikte de görmek lazım
•quod erat demonstrandum•
Maç kaç kac
Adam komutan renkdasHagi her pozisyonda bağırıyor futbolculara
Böyle baskı kurulur mu yav