Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-3 Farul | MS | 5 Eylül | GS TV

Buna üye olmak mi lazım youtubeden acamadim

Yine defanstan top çıkaramıyoruz rakip direkt pozisyona giriyor her top kaybında

Rakip değişiyor kadro değişiyor bu anlayış değişmiyor hocanın artık bazı şeylerin farkına varması lazım yoksa yazık olacak şu gençlere

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu maç eskiye nazaran daha iyi çıkarıyoruz topları ama oyuncular üst üste biniyor bazı pozisyonlarda anlam veremediğim bir şekilde

Maçın iyisi Ömer ve boey
Kötü oynayan Emre kılınç ve Babel
Takımda yaratıcı oyuncu sıkıntısı devam ediyor pozisyona giremiyoruz
Marcao çok dağınık bir görüntü verdi alt yapıdaki oyuncu Kaan ışık daha hazır beğendim
Morutan 10 numara pozisyonunda oynuyor tahmin ediyorum ikinci yarı sağ kanat pozisyonuna geçer
Orta alanda Aytaç ve Berkan yine yumuşak kalıyorlar ama Berkan orda sert oyuncu ile daha çok iş yapar

Tam ekran yapınca ekran kararıyor mu sizde de?

Fena oynamıyoruz

Kaan ayhaslan ı çok beğendim

Diagne pozisyona giremedi ama geriye gelip duvar pası yapıyor morutana attığı pas az daha yavaş olsaydı çok güzel gol olacaktı

Ömer bence pva dan daha iyi oynuyor ortaları da daha fazla denemeli

Morutanı daha fazla topla buluşturmalıyız

Marcaoyu özlemişiz

Fatih bence oldukça iyi oynadı pasları musleradan daha iyi buna biraz şaşırdım

•quod erat demonstrandum•
Emre kılınç ve Babel dışındakiler iyi bence.Bu ikili çok sırıtıyor

Bu maç eskiye nazaran daha iyi çıkarıyoruz topları ama oyuncular üst üste biniyor bazı pozisyonlarda anlam veremediğim bir şekilde
Geriden kısa paslarla çıkmak istiyorsak hareketli olmaları lazım oyuncuların ki sürekli pas alternatifi olsun

Bizde pası atan yere mıhlanmış gibi bekliyor tabi ki pas alternatifi kalmıyor bu da hatayı beraberinde getiriyor

Çok zorlanırız bu anlayışla tüm maçlarda

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem ve barış bu takımda oynar
Çünkü takım inanılmaz yavaş top oynuyor
Bu iki oyuncu çizgiye inip ceza sahasına top getirir orayı kalabalık tutmak lazım

Emre’yi Halil kerem ile birlikte de görmek lazım

•quod erat demonstrandum•
Bence Emre o pozisyonda da yapamıyor.orta üçlüden biri olsa daha iyi olabilir.Mesela Morutan la Emre niye yer değiştirmiyor anlamıyorum.Morutan ı Ghezzal gibi sağ açıkta görmek lazım

Aşırı risk alıyoruz geride, bu futbolcularla bu sistem oynanmaz, marcao biraz düzeltirse düzeltir bakalım.İleride basan bizden puan alır gibi.

İkinci yarı hocaları değişip öyle bir deneyelim

Hagi her pozisyonda bağırıyor futbolculara
Böyle baskı kurulur mu yav

Geri
Üst Alt