Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carole ve Linnes iyiydi valla yükleneceksiniz ama adamların adı çıkmış biraz.
Arkadaşlar kimseye haksızlık etmeye lüzum yok. Sneijder mevzusunda en Sneijderci benimdir belki de ama bu Belhanda'yı, Maicon'u, Garry'i ve o olay dışında bir anda Tudor'u gömmeyi gerektirmez. Eleştirileri biraz daha konu özelinde yapmak, büütün sezon takımı taşıyacak isimleri gömmemek gerekir diye düşünüyorum. Daha ilk maçtan bunlara gerek yok
Çok değil ama evetöstersunds bunlardan cok mu iyi
Arkadaşlar kimseye haksızlık etmeye lüzum yok. Sneijder mevzusunda en Sneijderci benimdir belki de ama bu Belhanda'yı, Maicon'u, Garry'i ve o olay dışında bir anda Tudor'u gömmeyi gerektirmez. Eleştirileri biraz daha konu özelinde yapmak, büütün sezon takımı taşıyacak isimleri gömmemek gerekir diye düşünüyorum. Daha ilk maçtan bunlara gerek yok
İşte gerçek bir Galatasaray aşığı!Arkadaşlar kimseye haksızlık etmeye lüzum yok. Sneijder mevzusunda en Sneijderci benimdir belki de ama bu Belhanda'yı, Maicon'u, Garry'i ve o olay dışında bir anda Tudor'u gömmeyi gerektirmez. Eleştirileri biraz daha konu özelinde yapmak, büütün sezon takımı taşıyacak isimleri gömmemek gerekir diye düşünüyorum. Daha ilk maçtan bunlara gerek yok
geçen yıl nasılsa aynı,hiçbir fark yokNasıl oynuyoruz
Bireysel performanslar nasıl
Bilgilendirecek bir babayiğit aranıyo?
TapaTalK
Like'ı hak eden 1 post.Arkadaşlar kimseye haksızlık etmeye lüzum yok. Sneijder mevzusunda en Sneijderci benimdir belki de ama bu Belhanda'yı, Maicon'u, Garry'i ve o olay dışında bir anda Tudor'u gömmeyi gerektirmez. Eleştirileri biraz daha konu özelinde yapmak, büütün sezon takımı taşıyacak isimleri gömmemek gerekir diye düşünüyorum. Daha ilk maçtan bunlara gerek yok
Belhanda nasıl?geçen yıl nasılsa aynı,hiçbir fark yok
yorum yapacak fırsat olmadıBelhanda nasıl?
TapaTalK