Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-0 Diósgyőri VTK | MS | 8 Temmuz | Smart Spor

Tolga iyi oynamasina ragmen bu takimin ilk 11 oyuncusu olamaz.
Ahmet kendini gelistirirse ilk 11de oynayabilir. Simdilik iyi bi yedek diyebiliriz.
Carole vasat bi yedek, normal sartlarda bu takimda isi yok.
Sinan en fazla yedek olabilir.
Rodriguez cok iyi bi yedek. Etrafina iyi oyuncular alinirsa belki ilk onbiri zorlayabilir.
Linnes cok iyi bi yedek.
Eren yedek.

östersunds bunlardan cok mu iyi

Normalde forrma tasarım falan konusmayı sevmem de bu ne be arkadaş gözlerim yoruldu izlerken

Arkadaşlar kimseye haksızlık etmeye lüzum yok. Sneijder mevzusunda en Sneijderci benimdir belki de ama bu Belhanda'yı, Maicon'u, Garry'i ve o olay dışında bir anda Tudor'u gömmeyi gerektirmez. Eleştirileri biraz daha konu özelinde yapmak, büütün sezon takımı taşıyacak isimleri gömmemek gerekir diye düşünüyorum. Daha ilk maçtan bunlara gerek yok

Bence Tudoru gommeyi gerektirir. Bu kadar cop les varken sneijderi gonderilecek listesinin ilk sirasina tudor yazdi

Tolga ve Garry yedek olmali, biz Galatasarayiz adamin annesiyle sex yapariz

Arkadaşlar kimseye haksızlık etmeye lüzum yok. Sneijder mevzusunda en Sneijderci benimdir belki de ama bu Belhanda'yı, Maicon'u, Garry'i ve o olay dışında bir anda Tudor'u gömmeyi gerektirmez. Eleştirileri biraz daha konu özelinde yapmak, büütün sezon takımı taşıyacak isimleri gömmemek gerekir diye düşünüyorum. Daha ilk maçtan bunlara gerek yok

iste gercek bir Galatasarayli

tudor bakın ortasaha yok korayı koyuyorum diyerek yönetime mesaj veriyor!

İşte gerçek bir Galatasaray aşığı!

TapaTalK

Nasıl oynuyoruz
Bireysel performanslar nasıl

Bilgilendirecek bir babayiğit aranıyo?

TapaTalK

Musleraaaaaaaaaaaaa

Like'ı hak eden 1 post.

Hakem kulağa batar bir sekilde düdük çalıyor uzatıyor düdüğü, en nefret ettigim hareket

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt