- 1 Ağustos 2009
- 46.470
- 48.709
- 4.708
Sergen yıllardır diyince auuvAda ilk 11 çıkmalı
Çocuk yıldız gibi parlıyor
Kendiniz izleyince wooow
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen yıllardır diyince auuvAda ilk 11 çıkmalı
Ada yüzgeci bu forumda kayıp balık nemo esprisiyle yazan ilk kişi benim.Sergen yıllardır diyince auuv
Kendiniz izleyince wooow
Furkan da oynasın o zamanAda ilk 11 çıkmalı
NoIcardi 15-20 dakika oynayabilir mi?
GSPlus premium ve S Sports+ kanalında önümüzdeki 2 maç sanırım ondan sonraki Rams'taki 2 maç TV 100'de sanırım.GsKatil yotube degil di mi kesin olarak..
Sadece gsplus premium
(S sport+ ta beles uyelikte acik mi kanal)
1 mac icin vermek istemiyorum 1 aylik para
O yuzden bana gore tatmin edici olmayan gsplusa 1 aylik uye olmak istemiyorum.GSPlus premium ve S Sports+ kanalında önümüzdeki 2 maç sanırım ondan sonraki Rams'taki 2 maç TV 100'de sanırım.
Ama Osimhen gelsin istiyorsun dimi.O yuzden bana gore tatmin edici olmayan gsplusa 1 aylik uye olmak istemiyorum.
Tek destek ordan olmuyor, hakedecek icerik bence yok hala.Ama Osimhen gelsin istiyorsun dimi.
No
Icardiye eylule kadar kondisyon ve guclendirme pompalamalari lazim.
Sporcu vs olmasi farketmez , capraz bag/diz sakatligi icin her insanda surec asagi yukari ayni.
Riske edilmemesi lazim.
Lig basini en basta zaniolo ve 1 2 hafta sonrasi osi ile gececegiz gibi duruyor.
Icardi 5 dk olsa oynar mı
özledim ırz düşmanınıIstese bile sabirli ol derim. Hic sakaya gelmez gereksiz riskler.
Tam hazir gelmesi lazim, bayadir oynamadigi icin hirsli olacaktir dogal olarak ama kolay durum degil.özledim ırz düşmanını