- 20 Ağustos 2009
- 18.319
- 24.116
- 2.973
5-1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocayi tanidiysam biraz nelssonu belli sure oynatir ilk yari tamami en azindan. "Vitrine koymak" gibi bir anlayisi oluyor genelde.Nelson yerine arda oynamalı
İmkanım varsa sorgulamayıp alıyorum ben. Sonra eleştirimi yapıyorum içerikle ilgili.Tek destek ordan olmuyor, hakedecek icerik bence yok hala.
Kutlama zamaninda da sinifta kaldi sonucta.oyle olduguna inansam senelik alirdim bastan zaten.
verdiğin paranın karşılığını (haklı olarak) talep etmek = alışveriş oluyor. destek olmuyor ki?Tek destek ordan olmuyor, hakedecek icerik bence yok hala.
Kutlama zamaninda da sinifta kaldi sonucta.oyle olduguna inansam senelik alirdim bastan zaten.
Zayif yonume hitap ettin... En azindan lig macina falan bilet ya da gsstore indirim kismini denemis olurum.İmkanım varsa sorgulamayıp alıyorum ben. Sonra eleştirimi yapıyorum içerikle ilgili.
adam 2 tane prof forma alacam diyor her şeye karışmasan keşke çok bilmiş gibiAma Osimhen gelsin istiyorsun dimi.
Her sene 15k gibi totalde harcama oluyor ya ben takigim dijital seylere biraz.adam 2 tane prof forma alacam diyor her şeye karışmasan keşke çok bilmiş gibi
İnat TV'den izledikGecen hazirlik macini ssport plusta nasil izlediniz?
Free uyelik yeterli oluyor mu- ugrasamadim o gun ama herkes izliyor gibiydi konuda
Bay sağ bek haederson
bay sances akanji eren
lemina toreyra
yunus ilkay sane
osimen
Muhasip biyik beyin saymasi icin premium uyelik aldimİnat TV'den izledik
Ben tanımıyorum. Demekki degilEko Fresh meşhur biri mi? @gurbetçiler
Eko Fresh meşhur biri mi? @gurbetçiler