Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.351
- 1.271
- 2.393
o sol tarafa surekli kacirtan oyuncu kim ya eyup mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belden yapistiriyorzonolonun şut tekniği enteresan top nerdeyse arkasındayken vuruyor
sallai avrupada ıyıydı amaZaniolo Cidden kalmak için cabalarsa sallai ye veda ederiz.
Tam bunu yazıyordum, 2.lig takımının forvetine üstünlük kurmakta zorlanıyor, kondisyon antrenmanının yorgunluğuna vereyim diyeceğim ama daha dur dakika 15Cuesta şu maçta bile göze batıyorsun ya
ikiside kalmalı, yedeklerimiz de güçlü olmalı, yoksa Ayhanın oğlu girer yine oyunu değişsin diye.sallai avrupada ıyıydı ama
Araya bıraksa 100m Euro olur o fizikle.Zaniolo araya biraksa yunus karsi karsiya kalacak
Teknik ve klass her zaman iyidir. Geçen seneki transferlerden bunu gördük.sallai avrupada ıyıydı ama
sag bek olarak hazırlamalıyızikiside kalmalı, yedeklerimiz de güçlü olmalı, yoksa Ayhanın oğlu girer yine oyunu değişsin diye.
Ban sebebidirBen spora gidiyorum. Bu maçı izleyenin kendine saygısı yoktur. Hadi eyvallah
Geçen seneden beri diyorum Metehan sağ bekte çok iyi.Metehan > Frankowski
Mümkün Sallai güçlü kanat için çok yetenekli değil maalesef, belki hamlelerini geliştirirse neden olmasın. Bir de yedek kalınca sorun yaratmayan biri, Zaniolo da sorun yaratacağını sanmıyorum.sag bek olarak hazırlamalıyız
Vallaha jacops şu anda en iyi sol bekimiz. Ama sakatlik yaşama riski hep sorun. Jakops için Milan dedikodusu vardı. Eren ve köhn sol Beki taşır benceKöhn fişek gibi gidiyor.