Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Fiorentina | MS | 31 Temmuz | Spor Smart

Stoper olayı fazla abartılıyor 4tane çöp bidonu koy savunmaya önlerine melo selcuk engin köy bakalım nasıl oluyor

Seferoviç tarzı bir forvet daha alacağız daha Gomis'le birlikte rotasyonda Shon Weissman ismi çıkmıştı ayrıca Türk olarak da Ali Akman

bu maca kadar attigimiz gollerde sergio basroldeydi.bu mac ilk 30 dk cok top kazandi ama hücum tarafında yok isin.kazandigi topların istatistigi tutulmaz,gedson kadar tabi.yunusu belki omar etkilemiştir ama yunus pek top almadi ilkyarida.topu alıp etkisiz olsa,neyse.keremde gol disinda yok mesela.yunusun gercekte nasil oynadığını da biliyoruz,onceki maclarda baya ağlatmıştı rakipleri.neyse

Sefer çok iyi. Umarım nazar değmez, hep böyle oynar. Akbabayı da beğendim.

Ya sizde hemen butun gurbetcilere sovecek yer ariyorsunuz. Yapanlar UA tayfasi. Neden gurbetcilere mal ediyorsunuz bunu. Ben maca gidince boyle seyler yapmiyorum da yaptirmiyorumda.
Hepsi için konuşmak yanlış da ne yazıkki çoğu nesiller boyu avrupada yaşayıp türkiyedeki türklerden geride kalmayı nasıl başarmışlar cidden araştırılması gereken bir konu. Malum partiye yüksek oranda oy çıkması, türkiye ekonomisiyle ilgili yaptıkları enteresan yorumlar falan avrupanın göbeğinde cehaleti yaşayan birçok insan var ve çok enteresan bir durum.

Dobiyiz nasil sakatlandi noldu

Oluru varmı bilmiyorum ama lyondaki kadaware bizim aradigimiz zenci hucumcu bana göre

Keremde gol disinda sahada yok,kerem konusunda da tereddutlerim var.defansa yardimi 0 desem mesala,dogru soylemis olurum

Geri
Üst Alt