Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 İstanbulspor | MS | 24 Eylül | Spor Smart

İcardi'nin pas oyununa katkısını da gayet beğendim ki. Gomis girdikten sonra fark çok net görüldü. Mata net kalite fizik olarak hazır olursa 10 no'da Mertens'i keser ama arkasında Torreira ve Mitsjö olmalı hem Mata hem Oliveira olmaz. ADS maçında forvette net İcardi veya Mertens olmalı. Orta saha Torreira- Oliveira- Mertens yada Torreira- Midstjö- Oliveira olabilir ama bence normal orta saha ile çıkacağız ileriye İcardi'yi koyacağız.

berk, ali turap, metehan iyi
baran ve beknaz'ı pek beğenmedim

Gollerimiz tam super yildiz futbolcu golleri.Icarde biraz hazir olursa bu ligde cok rahat gol atar

Millet ne gömmüş ya bay'ı. Bence ilk yarıdaki performansı yunusu tüm performanslarından çok daha üstündü. En azından defansa yatdımcı oldu her atakta vardı. Ne bekleniyordu ki??

Gençler için heyecan oldu. Belki Dünya Kupası arasında bir iki maçta birkaçı oynar. Yoksa şu kadroda hayatta yedek bile kalamazlar.
ADS maçında Muslera-Dubo-Nelson-Abdulkerim-Boey-Torreira-Miçö-Mertens-Yunus-Kerem-Gomis çıkarız. Sonradan Oliviera-İcardi-Mata girer. Ama onların girmesi için bir yerli kaydırmak gerekecek. Bizim belimizi bağlayan kaleci. Muslera'dan vazgeçemeyiz. Okan şu haliyle maçı kaldıramaz.

Hakem berbattı keşke saçına gösterdiği özeni hakemliğine de gösterseydi adamlar Midstjö'yü kolundan çekti penaltıyı veremedi. İkinci yarı Barış Alper kötüydü aşırı bencil oynadı.

Baran’i pek begenmedim

Baris Alper ligde daha fazla sure almali, oynayarak gelisecektir

Mata kalite

Biraz orta saha çabuk geciliyor. On tarafımız biraz soft olacak ama çok beğendim.
Torreira Mitso
Yunus Mata Mertens
İcardi

Baran bu gün iyi oyunlarından birini oynamadı aslında özellikle geriden oyun kurmada çok daha iyi kendisi ama riskli paslar denemedi o da normal. Baran'ın biraz fizik olarak güçlenmesi lazım Torreira'dan kapsa bir şeyler çok iyi oyuncu olacak. Beknaz fazla heyecan yaptı yabancıı olması kötü. Beknaz'da en sevdiğim özelliklerden biri geri yardımı bunu Barış ta özellikle ilk yarıda iyi yaptı.

Geri
Üst Alt