- 1 Ocak 2011
- 15.130
- 10.245
- 1.688
G.A.lar beni korkutamazdikkat et yuzarsif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
G.A.lar beni korkutamazdikkat et yuzarsif
He costururMata Yunus ve Keremide costurabilir
Gorucez Kara .En son oynadigimiz macta Kerem kac kere arkaya kosu atti Torreira gormedi adamiHe costurur
Golcardi kaç gol atarGorucez Kara .En son oynadigimiz macta Kerem kac kere arkaya kosu atti Torreira gormedi adami
Doğru aynı hakem bizim yediğimiz gol de de ofsaytı göremedi orada da net ofsayt vardı. Hakem genel olarak çok kötüydü toptan uzak olması gerekirken sürekli topun önünde kaldı. 2 tane net penaltıyı göremedi, saçma fauller çaldı.Her şeyi anladım da bu ofsaytı görmeyen hakem hazırlık maçı bile olsa bu seviyede futbolcuların maçını yönetmemeli. Ligde olsa gol sayılmayacaktı bu gol ondan tam sevinemiyorum ama yine de helal Beknaz be.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
30Golcardi kaç gol atar
Takımı biraz takip et, Kazımcan alt yaş milli takımda.emre t kazımcanı bile kesmiş yav
Evet bu maçı pek konsantre olamamış.oliveira halısaha maçı oynuyor gibi hareketler sergiliyor
Oyuncular biraz da kendini göstermek istiyorlar aslında ama bunun pas atarakta olacağını anlayacaklar.Topu alan gidiyor.dribling üstü pas vermek degerli olandır yoksa o driblingin hic bir anlamı kalmaz
Biri bek biri degilkenarda beknaz var iken pva sol kanatta oynuyorsa
okan burugun hocalıgını sorgulamaya baslayacagız
Yiğit öztürk reji önünden bilet almış sanırımharbi taraftarın sesini mi kısıyorlar
Ne bilsin işte, işi gücü mikserlikTakımı biraz takip et, Kazımcan alt yaş milli takımda.
Harbi arkasında wanda mi yazıyor. Manyak lan bu karıYeni Wanda
![]()
Hande Sarıoğlu, Wanda Nara'nın Icardi'den ayrılmasından sonra bu görüntüleri paylaştı: | Hande Sarıoğlu, Wanda Nara'nın Icardi'den ayrılmasından sonra bu görüntüleri paylaştı: | By Galatasaray Gazetesi | Facebook
90.776 views, 1.179 likes, 3 loves, 53 comments, 11 shares, Facebook Watch Videos from Galatasaray Gazetesi: Hande Sarıoğlu, Wanda Nara'nın Icardi'den ayrılmasından sonra bu görüntüleri paylaştı:fb.watch