Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 İstanbulspor | MS | 24 Eylül | Spor Smart

Her şeyi anladım da bu ofsaytı görmeyen hakem hazırlık maçı bile olsa bu seviyede futbolcuların maçını yönetmemeli. Ligde olsa gol sayılmayacaktı bu gol ondan tam sevinemiyorum ama yine de helal Beknaz be.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru aynı hakem bizim yediğimiz gol de de ofsaytı göremedi orada da net ofsayt vardı. Hakem genel olarak çok kötüydü toptan uzak olması gerekirken sürekli topun önünde kaldı. 2 tane net penaltıyı göremedi, saçma fauller çaldı.

Zor maçlarda orta saha Torreira- Midstjö- Mata daha iyi olur. Nispeten kolay takımlara karşı ise Torreira- Oliveira- Mata iyi olabilir.

Mata net oynar artık, önce maçlarda skor kovalarız daha sonra rölantiye alırız.
Mertens de böylece bence eski takımındaki yerini garantiledi.
Forvet oynamasından yanayım. Adamı da harcıyoruz aksi halde.
Okan hocanın bu huyunu seviyorum, bizim gibi her şeyin farkında.
Sabah haberlerde Mertens konusu da dönüyordu. Çareyi bulduk bence.

Şu kadroyu yabancı sınırı olmadan izleyememek bu yıl beni en çok üzen şey oldu. Seferoviç dışında alınan tüm yabancıları beğendim şu ana kadar. Onun da toparlayacağına inanıyorum. Yusuf Rashica Mertens Mata Torreira Midtsjö Oliveira İcardi Seferovic Gomis. Bu 10 oyuncudan 4ü ilk 11 olabiliyor yabancı sınırına arka tarafta çözüm bulamadığımız için. Bu 10 oyuncudan sizin favori 4lünüz hangisi 3 orta saha ve 1 forvet olarak? Şahsen seçim yapamıyorum hepsini de ayrı ayrı beğeniyorum ama Torreira Midtsjö Oliveria Mertensi seçerdim 4 oyuncu olarak. İkinci yarı Oliveria Mertens çıkartıp Mata İcardi ile devam edilsin isterdim. Midtsjö-Berkan ve Kerem-Rashica ya da Yunus-Yusuf değişiklikleri ile Kerem İcardi Yusuf Mata ileri hattı ile geride olduğumuz maçları dahi çevirebilir hatta önde olduğumuz maçlarda da farka gidebiliriz diye düşünüyorum.

Ads deplasmanında Toreira-Midjsö önlerinde Mata ön 3'lü Yunus-İcardi-Kerem tadından yenmez

Mata'nın Yunus ve Kerem'i geriye kaçıracağı pasları şimdiden görebiliyorum

Yeni Wanda

Harbi arkasında wanda mi yazıyor. Manyak lan bu karı

Geri
Üst Alt