Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 İstanbulspor | MS | 24 Eylül | Spor Smart

Şu işe bak ya. Aldığımız yabancıların hepsi ilk 11. Kimi oynatacağımızı şaşırdık. Kaliteli oyuncu yok denecek kadar azdı geçen senelerde. Şimdi fazlalık var iyi mi ))) Mata-Oliviera-Mertens üçlüsünden ikisi oturacak mecbur.

Icardinin yaninda Mertens filan oynarsa cok gol attirir baya baya iyi asistci ama gol bakimindan kendine gelmeli.Mata geriye hic donmuyor surekli dikine oynuyor buna rahmen fazla pas hatasi yapmiyor.

Mertens veya Midtsjöyü OS yapip Mertensi forvete atmaliyiz.

kenarda beknaz var iken pva sol kanatta oynuyorsa

okan burugun hocalıgını sorgulamaya baslayacagız

Bu takimin yerli oyuncu sorunu da yok bunu bir kez daha görmüs olduk

Genclere güvenebiliriz

Ligde Mata 10 Mertens 9 oynarsa çok hareketli bir hücum hattı çıkabilir ortaya.
Renkdaş bu mertensi sahte 9 oynatma olayını bence unutalım çünkü elde 3 tane santrafor varken üçünü de yedekte oturtup sahte 9 oynatmak baya saçma olur. Zaten napolide mecburiyetten oynatılmıştı, verim aldılar ama o zaman daha gençti tabi

bu arada istanbulun kaleci bence fena değil krtik yerlerde iyi tuttu topları

adana maçında bana göre torreira ve mitsö aynı anda sahada olmalı

geçiş fırsatlarını kesmemiz lazım

son iki maçımızdaki gibi merkezi rahat geçmelerine izin verirsek canımız yanar.

Takim gol atamiyor gol.

Mac yapicagimiza takimi hamama goturelim

Mata bize çok yararlı olacak. Tecrübe de önemli demiştik. O da Gomis de Mertens de mutlaka gereken Max katkıyı verecektir. Yaşlarına takılı kalınmaması gereken klas topçular. Ben maçı geç açtım maalesef. Aklımda da sekiz diye kalmış, o yüzden İcardi'nin kaçırdığı net pozisyonu da kısa video olarak gördüm. Gördüğüm kadarıyla pek hazır değil ama istekli oluşu hoş. Yine de atarsa iyi olur. Motive eder. Tabii ikinci yarı belki Gomis vsde girer de. Bence hazır olması açısından o oynamalı. Kazanmamız lazım bu arada...

Geri
Üst Alt