Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Temmuz | Spor Smart

Biz bi net 6 bi tanede 6-8 ile sahada olmalıyız.kanat oyuncularımız savunmada yoklar.şunu artık becersin bu takımın kanatları.arkadaş rakip topu aldığı an herkes geri gelmeli hemde hemen .yaw hep bek ve stoperler var savunmada.sen kanteyide getirsen boş.takım olarak ne savunma var ne adam gibi alanı tamamiyle kapamaya çalışma bile yok.yaw koşacan hemen alan kapatacan hiç bişey yapmasanda kalabalıklaşacanki adamlar pas yapamasın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan hoca bazi seylerin kararini vermek icin 2.yari Emre Kilinc, Luyindama, Morutan ve Cicaldau dörtlüsünü oyuna almali derim.

Gencler Baran, Hamza, Kazimcan ve Metehan'i da görmeliyiz.

6 no da Cica'nın Berkan'dan daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Berkan kullanılabilir işe yarar ama önde baskı yapan takımlara karşı tek ayaklı olmasından mütevellit çok sırıtıyor, olmuyor.

Tamam anladık dinçer azapan maça gelmiş bu nedir ya zırt pırt adamı gösteriyor

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha ve santrafor bölgesi yenilenmeden keskin yorumlardan uzak durmak isterim. Yalnız Omar ve Berkan olanı da aşağı çekiyor bu durum sabit tabi.
zaten ortasaha ve santrafor transferleri demek takımın nitelik olarak en az yarısının değişmesi demek. 1 futbolcunun bile çok şeyi değiştirdiği bir oyunda 3 futbolcu transferi herşeyi tamamen değiştirebilir. yeterki doğru isimler transfer edilsin

Oliveira'nın pasörlüğü yan pas geri pasa geçmeden önceki prime Selçuk kadar iyi değil. Sorumluluk alıyor ama o iyi bir özelliği.

İlk yarı itibarıyla puanlama yaparsam böyle olur:

Muslera 7/10
Omar 3/10
Nelsson 4/10
Abdulkerim 5/10
PVA 4/10
Berkan 3/10
Oliveira 7/10
Kerem 7/10
Yunus 9/10
Emre Akbaba 9/10
Gomis 3/10
Omar yerine dubois geldi gomis yerine seferovic girecek nelsson toparlar berkan yerine mutlaka biri alınacak stopere ayrıca takviye gelecek ben umutluyum gayet

bana göre şu an Seferoic ilk 11 Eren Aydın yedek. Gomis kulübe müdavimi benim kafamda.

Emre Akbaba yanlız hareketli epey - çok sevmiyorum karakter olarak(kaprisli geliyor bana) ama hazır görüntü verdi - en azından 10 No için ağustos içinde olsa da olur gibisinden.

Ilk yarida hucumu begendim defansi begenmedim. Kötuler omar nelson berkan
Iyiler yunus akbaba kero
Digerleri orta seker

Geri
Üst Alt