Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Temmuz | Spor Smart

En ciddi hazırlık maçımız buydu ve şahsım adına bazı şeyleri net söyleyebilirim isteyen katılır isteyen katılmaz

Stoper hattı bence yetersiz marcaoyu arıyoruz, stoper şart bu takıma nellson en kötü maçını çıkardı bugün

Sol bek pva kazım idare eder ama sağ bekte omar tam bir facia bizim takımda yedek olabilmesi dahi mucize

Sergio kalitesiyle daha şimdiden güven Veriyor , Berkan iyi bir yerli rotasyonu oluşturabilir ama fazlası yok
Taylan,Cica,Akbaba bu armanın seviyesinde değil zaten daha önce defalarca söylendi yeniden söyletenler utansın, morutan 1 sene kiralık denenmeli Yunus gibi dönme potansiyeli olduğuna inanıyorum, Hamza ise takımın şu an en iyi yerli orta sahası olduğunu düşünüyorum , 6 no için yorum yok çünkü takımda 6 no yok kaç yıl geçti hala 6 no olmadan sezona başlayacak olmamız utanç verici..ayrıyetten bu takımın Joao Pedro gibi üretken 10 noya ihtiyacı var Harit gibi kafadan kırık veya evander gibi ne vereceği belli olmayan 10 no ya gerek yok

Takımın kanat eksikliği olduğunu düşünenler var ama bugün bir kez daha gördük şu an düşüneceğimİz en son eksiklik kanat transferi , takımın en az takviyeye ihtiyacı olan bölgesi kanatlar .. Yunus ile Kerem idare eder olmazsa olmazlarımız karşılanması gerekir öncelikle sonra fırsat olursa kanat takviyesine bakılır

Santrafor konusu ise rezalet, elinde 3 tane santrafor varken en kötüsünü elinde tutmuşsun

Gomis yedek bile olmaması gerekir yoksa aşırı zorlanacağız.Bu takıma seferoviç harici bir kaliteli santrafor daha şart gomisle çıldırır bu taraftar.

Son 10 gün kala bir şeyler olacağını düşümşüyorum belki transferin son günleri
Hareket olur ama boşa giden 3-4 lig maçı olarak hanemize yazacak.. bir kezde tam kadro başlayalım şu sezona

Kadromuz Anadolu takımları seviyesinden hallice üzülüyorum bu duruma kaybolan yıllara..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keşke taraftarların direkt hocaya soru sorma şansı olsa, Okan hocama sorardım Gomis ve Omar kadar oynayacak oyuncu altyapıda yok mu, ya da Omar ve Gomis'den ne bekliyorsunuz da oynatıyorsunuz diye, bizim göremediğimiz ne görüyor acaba hoca

Vitrin olsun diye koyuyorsa hazırlık maçında sahaya ona birşey diyemem.

Nelsona niye bu kadar yükseldiğiniz anlamadım adamın sağ tarafındaki eleman yarı kör önündeki eleman ise beyni ile ayağı arasında iletişim bozukluğu yaşıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam topu alırken bile güçsüz gibi zorla çıkarıyor ayagindan ve hamle yapamıyor azıcık hamle yapıp topla koşsa rakibi ileri de itecegiz hem yavaş hemde yanlış pas atıyor .
Hem yabancı hem bu kadar bonservis verdiğimiz oyuncu biraz tempolu olmalı.

takımda beğenilecek tek şey yunus'un performansı ve kerem'in golü
belki biraz akbaba

başka bir şey yok

rakip maçı kontrol ediyor
biz kontra oynuyoruz

6 numara olmadigi icim bol pozisyon veriyoruz ama gecen seneki kabiz futbol yok gayet akicii oynuyoruz .Bos yorum yapmayin transferciler.Transfer gerekli ama sirf transfer icin bos bos elestiri yapmayin.
ofansif olarak kesinlike geçen seneye göre biraz hareketlilik var aynen.

Defansif defolar ama aynen devam 6 no bölgesinde ve sağbek tarafı kaçmalarda

Nelsson ile isimiz var. Eger öyle eli belinde gezerse emin yerini kapar. Ins. düzelir.

İlk yarı notlar;

Topla çıkma;

Abdülkerim bu konuda gayet iyi olduğundan onun tarafını kapatıyorlar. Nelsson'da beke topu verse de bek topla kat edemediğinden top çıkmıyor. çok büyük bir zaaf bu. Beklerin ayağına top verdiğinde topla kat etmeyip pas verecek adam ararsa her takım baskıyla kitler bizi. Oyun kurucu bekin önemini dibine kadar hissediyoruz bu maç.

Mesela Hamza bu baskıyı çok rahat kırar. 2. yarı görürüz farkı.

Oliveira kötü değil. Başında 2 oyuncuyla oynadı. Tek opsiyon olduğundan baskı yapıyorlar. Bu opsiyon sayısını arttırmak zorundayız. Umarım Dubois oyun kurucu bektir. Ayrıca kendisi hep doğru yerde, doğru tercihler yapıyor. Hazır değil daha. Fizikken hazır olduğunda maestro gibi yönetir kanatları. çok da gol atar bu sene.

Emre Akbaba çok iyi oynuyor ama Gomis'le uyumlu değiller.

Takımımız umut veriyor yapılacak transferlerle keyif vereceğiz tempolu bir oyun var

Geri
Üst Alt