Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Temmuz | Spor Smart

Nöbet kapalı olduğu için buraya atıyorum. Dün Schröder'in -Schalke SD'si- konuştuğunu paylaşmıştım. Sözleri düşmüş.

Schröder: "Schalke, Harit'i kesinlikle satmak istiyor, kiralık kesinlikle gönderilmeyecek. Harit'in bir transfer piyasası olduğu bir gerçek. Ancak oyuncu totalde ucuz bir oyuncu değil. Bunu da unutmamak gerekiyor. Maaş+bonservis olarak yüklü bir paket."

nellson ve anholt maçı hiç sallamıyo.omarda kötü olunca savunmada sıkıntı oluyor tabi.üstüne ortasaha yok.omar,berkan ve gomis 8 kişi oynatırken takımı ne desek boş.asıl 11 bu olmayacak,hepiniz biliyosunuzki.o yüzden takımı boklarken bi daha düşünün.çok gol kaçırdık bu arada,hakem de net pozisyonu kesti.4-2 bitebilirdi ilkyarı.

sergio kalite ama çok pas hatası yaptı,toparlar.öte yandan berkanla oynuyo herif.Allah sabır versin

değişiklik yok..........................................

Dikkat ederseniz atakları sadece sağdan ve göbekten yedik ve bulduklarimizi atamadık. Buda açıkça sağ bek, orta saha ve forvet sorunu olarak direk gözüküyor. Transferlerden sonra bence gayet iyi bir takım izliycez. Çokta kötü değildik. Bariz değişen şeyler var. Saçma pas futbolu yerine dikine oyun var.

Nelsson oyun kurmada sağbek ve 6 numaradan destek alamayınca onun da oyunu bozuldu. İlk yarı onun için zor geçti.
Bek biraz yetenekli ve zeki olmalı. Omar'ın önü bomboşken oraya kat edip rakibin yerleşimini bozacağına yanına adam bekliyor. Olmaz ki öyle.

okan'dan yavas yavas yılmaya basladim
hala gomis sahada

değişiklik yok gayet iyi oyuncuları değerlendirmek için biraz daha süre lazım

Nöbet kapalı olduğu için buraya atıyorum. Dün Schröder'in -Schalke SD'si- konuştuğunu paylaşmıştım. Sözleri düşmüş.

Schröder: "Schalke, Harit'i kesinlikle satmak istiyor, kiralık kesinlikle gönderilmeyecek. Harit'in bir transfer piyasası olduğu bir gerçek. Ancak oyuncu totalde ucuz bir oyuncu değil. Bunu da unutmamak gerekiyor. Maaş+bonservis olarak yüklü bir paket."

Kendilerinin olsun o halde

Bedava verseler bile 2 kere düşünürüm ben hariti almak için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt