Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Lecce | MS | 24 Temmuz | Spor Smart

ön taraf gayet iyi bugün.

negatif olarak göze çarpan yegane şey rakibe çok atak şansı vermiş olmamız. bunları kullanamadılar ama süreli tekrar ediyor bu durum.

bek, orta saha acil gelmeli

Takim cok iyi

Özelikle ziyech,mertens ve torreira bayagi iyi durumdalar

Zaha oynadığı zaman zıpkın gibi. Ziyech yeni transfer. Bats iyi futbolcu. İkinci Icardi girsin lütfen.

Lecce yi daha iyi bir takım sanıyordum.

Barış-ziyech-zaha
İcardi

Yunus-mertens-kerem
Bats

Muazzam bir hücum hattımız oluştu. Umarım iyi orta saha transferleri de gelir

Dönüşlerde yine rahat pozisyon veriyoruz bugün yine net anladım bizim orta sahanin defansif yonu mutlaka iyi olmalı bir de ball winning olursa tadından yenmez.. On taraf zaten kendi kendine bitiriyor isu

+ Daha atletik bir bek ve tabi Davinson... Jelert belki çok atletik değil ama en azından Dubois'a göre çabuk ve pres yapabilecek, yakın karşılayabilecek kadar da olsa çabukluğu ve makul atletizmi var.

bizim santraforların attığı goller 3 katsayıyla çarpılmalı. dandik lecce santraforuna 3 tane %100'lük pozisoyn getirdi herif atamadı, bats'a hasbelkader 1 tane geldi onu kaçırdı. 40. dakikada o pozisyon gelene kadar herif topa değmek için nerdeyse bizim kaleye girecekti. şu orta sahaya has kalite bi herif gelmezse bu sene de ıkıntılardan ıkıntı beğenip icardi sağlıklı kalsın diye duacı oluruz gibi görünüyor.

Dönüşlerde yine rahat pozisyon veriyoruz bugün yine net anladım bizim orta sahanin defansif yonu mutlaka iyi olmalı bir de ball winning olursa tadından yenmez.. On taraf zaten kendi kendine bitiriyor isu
abi amrabaaaattt
alsınlar şu adamı amrabat-torriera yapalım, önlerine mertens
ön tarafa istediğin özgürlüğü ver sonra

6 tane daha atip mac sonu 8 numarayi aciklayacagiz gibi gözüküyor

Geri
Üst Alt