Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Lecce | MS | 24 Temmuz | Spor Smart

Batsuayinin ortasahaya gelmesini beğeniyorum

Zaha 'yı kesinlikle beğenmedim. Gol atmış olması bişeyi değiştirmiyor. Beklenen derecede hızlı da değil kıvrak da değil. Ziyech sakatlanmazsa Afrika kupası da olmadığı için daha çok katkı verecektir.
Zaha o hızını ve kivrakligini kaybedeli yaklaşık 2 2.5 yıl oluyor yani epl izleyenler zaten bunu biliyordu ki o sebepten forvete yakın oynayıp skor üretmeye baslamisti

Yusufda istek falan yok normalde de 40 yaşında adama yedek almayacaklar diye ödüm koptuğu için mecbur yusufun şov yapmasını istiyorun

gitti en iyi adamları çıkarttı kerem demirbay etkisizi hala oyunda kesin gol yeriz

Yaptıkları formaya bak Amblemimiz ve renklerimiz hariç afedersin b.k gibi. Böyle elit kategori mi olur resmen Galatasaray gibi bir kulüple dalga geçmişler. Sarı kırmızı detaylara da gerek yoktu neden yaptınız ? Nike da 10 senede 1-2 defa iyi forma yaptı. Geçen sefer İntere yaptıkları formayı gördüm inanılmazdı gerçekten. Bize saçm sapaan yaptılar yıllarca.

Adamların 20 numara sarışın Belözoğlu :ROFLMAO:

Rakibin Dorgu isimli oyuncusu ilk yarı sol stoperde de iyiydi, bu devre sol bekte de iyi... 19 yaşındaymış. Mutlaka izlenmesi lazım.

Icardi geldiğinden beri en slim halinde.

Geri
Üst Alt