Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Lecce | MS | 24 Temmuz | Spor Smart

Ne alakası var, fark yaratacak bir tane hareketi yok. Soldan alıp sağa veriyor. Ne adam eksiltiyor ne de temaslı oyunda var.
Farklı bir maç mı izliyoruz hakemin faul vermediği pozisyonda topu sökerek resmen atağı bitirdi ayrıca kontralarda ilk topu çok çok olumlu kullanıyor tem bir regista olacak ısrar edilirse

Efe ne zaman oyuna girse tek ortasaha oynuyo corba takimda.haberiniz olsun,o lafları yediğinizle kalırsınız soyleyim

Arkadaş bu Efe'yi eleştirenler sadece Ayhanin oğlu diye torpil muhabbetine eleştiriyor. Çocuk defans yapabilse world klas oyuncu olacak.8'e Oyuncu aramimiza gerek kalmayacak

Allah herkese Eyüp Aydın şansı versin.

Akmanlara bişi demiyorum yeteneksiz olsalarda en azından koşuyor top sürüyor vs

Ama bu Eyüp müdür nedir acayip ayar oldum velete . Götünü kaldırmaya dermanı yok gibi sanırsın pirlo anasını satıym

Arkadaş bu Efe'yi eleştirenler sadece Ayhanin oğlu diye torpil muhabbetine eleştiriyor. Çocuk defans yapabilse world klas oyuncu olacak.8'e Oyuncu aramimiza gerek kalmayacak
Çocuk gayet yetenekli Ayhan akmanın oğlu olması etkiliyor ama bence efeden bu tugay Kerimoğlu çıkabilir oyunun iki yönünüde oynayabilirse

Farklı bir maç mı izliyoruz hakemin faul vermediği pozisyonda topu sökerek resmen atağı bitirdi ayrıca kontralarda ilk topu çok çok olumlu kullanıyor tem bir regista olacak ısrar edilirse
Saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum. Ilerde ne olur bilemem ama bence hâlâ yetersiz.

Efe konusunda olumsuz yorumlara kesinlikle katılmıyorum ama Eyüp konusunda bende olumsuz düşünüyorum bir orta saha için çok hantal ve cabukta düşünemiyor.

Geri
Üst Alt