Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Panathinaikos | MS | 3 Ağustos | Spor Smart

seri'nin atacagi toplara ve düsündüklerine ayak uyduracak tempoda oyuncu vardi sanki sahada. elestirmis olmak icin elestirmeyin. nagatomo yari sahayi gecmiyor, mariano gecse bile dönemiyor mesela. ayagi temiz, gayet yetenekli bir adam seri.

+ belki yedek santrfor.

Belhanda yerine banega olsa keşke ama zor gibi
Kaliteli ayaklar almışız heps iyi kötü katkı verecek düzeyde. Ama beni şey düşündürüyor hızlı kanat oyuncusu, gerçi Emre Mor'u aldık ama alabiyorsak Onyekuru gibi bir genç getirsek iyi olur.

Kardeşim adem büyük 400bin Euro'luk adam ve bu maçta gayet iyiydi. İlk 11 değil bu adam. Taraftarımız herkesten çalım bekliyor skill bekliyor.

Adem bizim için yetersiz ama bu maçta gayretli beğendim, sezon genelinde böyle oynarsa zaten bir şey demem ben Belhanda'ya laf attım aslında Adem'e değil.

Daha fazla takımı oyuna sokmasını beklerdim ben, cok fazla kısa pas yaptı.. Oyunu yönlendirmedi.. Ama daha alışması lazım ve rolünü keskinleştirmesi gerekiyor sanırım..
6 numara oynarken onları beklemek saçma olur.fernando rolünde oynuyo.8 numara oynasaydı istediklerinin 2 katını yapardı

AS Monacosu

s-8d09ed339ad1abe537254ab65311bc835eca9047.gif

Geri
Üst Alt