Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Panathinaikos | MS | 3 Ağustos | Spor Smart

Selçuk'un 2. yarı da pası takım arkadaşının 2 metre uzağına atıp 2 elini kafasına aldığını görür gibiyim.

Stattan notlar;
Seri hazır değil ve 6 numara da değil ama kalitesini gösterdi ndiayenin bacaklısı
Belhanda artık git abicim
Jimmy süpriz transfer inanılmaz etkili
Adem bu işin p.vengi iş yapacak
Mariano yaşlı ama klas
Donktan orta saha olmayacak bu yaştan sonra
Babel harika
Marcao bildiğimiz gibi
Luyindama topla oynarken geçen seneden daha iyi
Nagatomo devre arası gider yenisi gelir
Okan iyi bir yedek kaleci olacak bir kornerde boşa çıktı onun dışında standart fena değil

Emre Mor'un o mahsun bakışından eser yok.Çok hırslı gözüküyor.Ama böyle bir karakterde o hırs umarım ters tepmez.
Tepmez ise zaten çok ekmek yeriz bu çocuktan.

arkadaşlar musleranın parçalı forma ile fotoğrafını fazla hatırlamıyorum bulan atabilir mi

seri cıkıp selcuk girer ve selcuk 8 oynarsa küfür ederim

Monacosu

s-8d09ed339ad1abe537254ab65311bc835eca9047.gif
valla bunlar vermeyecek gibi paylaşımlara bak delirdim

mariano fazla rezil olmasin diye linnesi tercih etmis olmasin? gecen sene cl'de güvenmedigi marianoya bu sene yine full forma verecekse isimiz var gercekten. sezon sonu para kazandirmadan ayrilacak.

gitsin ya. linnes şener orayı götürür rahat

İlk yarının özeti Seri oyunu açmada gayet başarılı genel olarak basit pas oyunu oynadı. 45 dakikada adam eksilttiğini ya da net bir top çalmasını göremedim. Videolarda seyrettiğimden farklı bir durum yok. Defansif orta saha zor oynar. Oraya net bir oyuncu gerek.. Oyuncular gayretli ama oyun parzalizasyonu iyi değil pas alışverişleri de geçen seneki gibi kopuk kopuk. Jimmy çok önemli bir oyuncu duran top, adam eksiltme, sıfıra inme yeteneği var. Orta sahada da rahat oynar serbest şekilde. Belhanda'nın yerine değerlendirilebilir. Belhanda yetenekli topla dikine çıkabiliyor ama ne zaman nereye pas vereceğini ya da şut atması gerektiğini bilmiyor ayrıca pozisyonuna göre çok pas hatası yapıyor.. Her ne olursa olsun Marcao çok ilginç bir oyuncu topla inanılmaz çıkışları olabiliyor. Adam eksiltiyor ayağı düzgün kilosu var ama.. Böyle defans oyuncusu yoktur herhalde bence piyasaya bakılırsa 40-50 milyon euroluk oyuncu..

ömer baryamı cidden merak ediyorum aynı çizgide devam edebilecek mi diye

Geri
Üst Alt