Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-1 Panathinaikos | MS | 3 Ağustos | Spor Smart

Maçı izleyemiyorum ama yorumlara bakılırsa seri fulhamda ki gibi oynatılıyor.. Bu adam üzerinden fantezi yaparsak hiçbir katkı alamayız.. Seriden regista yaratmak hayal ürünü olur.. Ayrıca yanındaki 2 kişi çok önemli fulhamda her hafta farklı taktik farklı oyuncular olduğu için ciddi adaptasyon sıkıntısı yaşadı.. Donk-belhanda çok savruk adamlar fernandoyla bile çok daha uyumlu oynardı..

Bu maç gösterdi ki acil olarak 6 ve 9 numara transferi lazim. Yönetim falcao ile uyumaya devam etmesin. 3 transfer sezonudur aynı hatalar yapılıyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

la seriyi kimse gömmüyo.6 numara oynamasına ragmen iyiydi.ama orda izlemek istemiyo kimse.fatih hocaya kızıyoz

Serinin 1 level üstü modric filan beyler hani kicinizdan elementide düşünerek uydurun bari

Tabi iyi oynuyor 3 gündür bu oyuncularla oynuyor bu adam 60 m ye ağza top atıyor herif

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seri ve Belhanda 10 gün önce antrenmanlara başladılar. Unutmayalım beyler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cok haklisin daha erken illaki düzelecektir ama seri ilk yari iyi oynadi demekte nedir ya hanki maci izliyorsunuz

Soranlar olmuş ama mantıklı cevaba rastlamadım; Seri 6, donk 8 hiç iyi bir formülasyon gibi gelmedi bana; hatta direkt saçmalık olduğunu söylemeliyim!..

Temposu düşük bir maç. Aktif pres yapmıyoruz. Bölgesel alan kapatma ve yerleşim oyunu var. Bu da pres yetersiz olunca topu geri kazanma süremizi uzatıyor. Bizimkiler korktuğum gibi Akhisar maçını düşünerek dinlenerek oynamaya çalışıyor. Bu da seyir zevkine büyük darbe.

Adem için net kanaat artık bu adam tipik bir Trequartista. İtalyan efsane forvet-on numaraları gibi. Fizik güçlü değil ama oyunu yalayıp yutmuş artık.

Seri ve Belhanda hazır değil, net görülüyor. Seri'nin yön değiştiren diyagonel pasları ve uzun pasları göze hoş geliyor ama takımla pek uyumu oturmamış şimdilik. Birde çıkarken yaptığı pas hatalarını hazır olmamasına bağlıyorum.

Bunu bir önce ki maçta da yazmıştım Jimmy inanılmaz efektif oynuyor.

Mariano kafası maçta değil galiba saçma sapan şeyler yaptı.

L.dama iyiydi.

Genel değerlendirme bence bütün yeni transferlerimiz geçer not aldı kaleci de dahil nazar değmesin.

Topla oynamayı abartıyor biraz onun dısında çok iyi.

Okan, Adem, Jimmy ve Donk'un yedek kalacağını düşünürsek bir orta saha ve bir forvet şart. Ama bence bir eksik daha var takımda. Sol bek. Nagatomo'nun hücuma katkısı sıfır. Seri şimdilik al gülüm ver gülüm yaptı. İki kritik pas hatası yaptı. İlk maçtan patlatmak olmaz tabi. Yeni takım, sene başı. Sabredip görmek lazım. İlk 20 dk fena koşmadı takım. Ama ondan sonra topu Pana oynadı. İkinci yarı değişiklikler olacak. Hadi hayırlısı bakalım.
Yalnız bu transfer işi yönetimin başını çok ağrıtacak. Aynı Dursun Özbek-Zlatan, Albayrak-Alan muhabbeti gibi. Zamanında çıkıp adam gibi konuşsalar taraftarın da gazını almış olacaklardı. Artık en ufak bir kötü gidişte taraftar ters teper.

Geri
Üst Alt