Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.405
- 12.038
- 2.573
Bu arada Atalayi baya begendim basit oynayip baya da olgun dusnuyor ,insallah ilerletir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
göremedim yayın 25 dk durdu.durmadıgı vakitte stoper oynuyoduSu Serinin pasina gordunuzmu ?
asistanı gönder butonuna bastı heralHoca açıklama yaptı mı bu arada ya da yapıyor mu
hadi be. Klüpten bir büyüğün açıklama yapması gerek bugünasistanı gönder butonuna bastı heral
Belhanda maalesef bana itici geliyor. Bugünkü maçta bir kez daha farkettimZihinsel problemleri var saha içindeki futbolcularla (takımdaş ya da rakip farketmez) veya teknik ekiple her an problem çıkarma potansiyeli var. Futbolu da maalesef oyunu kesintiye uğratıyor. Banega, Atalay, Seri bile çok daha ideal bir üçlü olabilirdi eğer ikinci bir orta saha alınamayacaksa. Ama Belhanda'nın gönderilmesinin zamanı geldi bence. Belhanda, Diagne 20-25 arası satılabilirse 2 forvet-2 orta saha oyuncusu takıma seviye atlatır ve pas oyununun gerçekleşmesini sağlar.
İyi: Okan,Jimy,Mariano, Lyundama,Marcao
Güzel: Babel,Emre Mor,Donk,Seri
Kötü: Belhanda, Mitroglu
Soru İşareti:Erencan
Umut Verici: Yunus, Atalay
Bitik: Selçuk
Stabil:Ömer,Nagatomo
Not:Seri 6,Donk 8 numara oynadı.Seri çıkarken çok top kaybetti, ikisinin de yer değiştirmesi gerekirdi, Terim neden böyle tercih etti,bilmiyorum ama net transfer mesajı diye algiladim ben.
Mor, Yunus, Atalay, Jimmy..
Bu dördünü bu sene izleriz daha. Atalay bence Belhanda'nın iyi bir alternatifi olacak. Şans vermek gerekir.
Atalay böyle giderse dorukhandan falan iyi olur. Acayip soğukkanlı ve panik yapmıyor.
Bu macin gösterdikleri:
1) Bir adet üst düzey forvet, bir adet scout transferi forvet, bir adet kesiciligi üst düzey, hava toplarinda etkili, ortasahanin direncini arttiracak 6 numara transferi elzemin de ötesinde. Bu transferler yapilmazsa sezon cöpe gider.
2) Takimin genel savunmasi ve presi zayif.
3) Emre'nin oyunun icinde daha fazla olmasi ve savunma olarak sorumluluk almasi, basmasi, rakibi rahitsiz etmesi gerek.
4) Takimla ilgili fikir edinmek icin yine de cok cok cok erken. Fatih hoca Agustos ayinda bu sorunlari cözmeli.
Iste macin özeti. Bir de hatlar arasindaki mesafe cok fazla. Bir top kaybiyla dagiliyoruz. Takimin yarisi önde yarisi arkada ortasi yok gibi.Bu macin gösterdikleri:
1) Bir adet üst düzey forvet, bir adet scout transferi forvet, bir adet kesiciligi üst düzey, hava toplarinda etkili, ortasahanin direncini arttiracak 6 numara transferi elzemin de ötesinde. Bu transferler yapilmazsa sezon cöpe gider.
2) Takimin genel savunmasi ve presi zayif.
3) Emre'nin oyunun icinde daha fazla olmasi ve savunma olarak sorumluluk almasi, basmasi, rakibi rahitsiz etmesi gerek.
4) Takimla ilgili fikir edinmek icin yine de cok cok cok erken. Fatih hoca Agustos ayinda bu sorunlari cözmeli.