Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-2 Lazio | MS | 2 Ağustos | TV100 & S Sport+

Aylardır bu konuda çalışma olup hala aynı noktaya gelmiş olmamız biraz komik olmuş. En son maçta zaten böyleydi
En son maçta gelenler deneme amaçlı takılmış sanırım belki eskilerdir. Yenisi geleceği için onları sökmüşlerdi mesela Strasbourg maçında hiç yoktu. Lig maçına ledler tamamen hazır olacak. Skorbord ise benim tahminim milli arada takılır zemin falan içinde boşluk olsun diye.

Züber noutos
Tuzlu fıstık
Peyman ortaya karisik asorti
İce tea
Albeni
Coco star

Ülker gibi zararlı ve rezil bir markayı tüketmeye utanmıyor musun dostum, sağlıklı beslenicektin güya, evde Ülker kurabiye kalmış (ben almadım) onu da yiyim ziyan olmasın Ülker sokmak yok eve, sen de sokma

En son maçta gelenler deneme amaçlı takılmış sanırım belki eskilerdir. Yenisi geleceği için onları sökmüşlerdi mesela Strasbourg maçında hiç yoktu. Lig maçına ledler tamamen hazır olacak. Skorbord ise benim tahminim milli arada takılır zemin falan içinde boşluk olsun diye.
Bu zemin niye yine bozuldu acaba, inşallah kısa süreli bir sorundur

Yine yanlis is yapiyorlar

Millet 8’de falan anca gider stada

Bu saatte acıklanacak şey mi 19.05
Gelen zaten bunun için geliyor 2 saat onceden de söylenmiş bir zahmet kendini ayarlasın yani. Taraftarlıkta Rasyonel degil tutku işi zaten kulüp değil sen kendini ayarlarsın.

Maçı dolu tribünler önünde oynarız ancak 19:05 erken bir saat imza töreni çok da kalabalık olmaz gibi

Geri
Üst Alt