- 26 Ocak 2021
- 40.963
- 40.222
- 3.078
Gs katil ve gsplus diyolardi tv100 de mi almış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Züber noutosmaç anında ne gider üstad markete uğrıcam
Lansman ve imza töreni Katıl, GsPlus maç Tv100 diye biliyorum. Belki Tv100 reklam parası verip o hakları da almıştır ama ben pek sanmıyorum.Gs katil ve gsplus diyolardi tv100 de mi almış
Menude dondurma olmamasi skandaliZüber noutos
Tuzlu fıstık
Peyman ortaya karisik asorti
İce tea
Albeni
Coco star
Aylardır bu konuda çalışma olup hala aynı noktaya gelmiş olmamız biraz komik olmuş. En son maçta zaten böyleydiLed reklam panolarında üst taraf yetişmemiş.
En son maçta gelenler deneme amaçlı takılmış sanırım belki eskilerdir. Yenisi geleceği için onları sökmüşlerdi mesela Strasbourg maçında hiç yoktu. Lig maçına ledler tamamen hazır olacak. Skorbord ise benim tahminim milli arada takılır zemin falan içinde boşluk olsun diye.Aylardır bu konuda çalışma olup hala aynı noktaya gelmiş olmamız biraz komik olmuş. En son maçta zaten böyleydi
Züber noutos
Tuzlu fıstık
İce tea
Albeni
Coco star
maç anında ne gider üstad markete uğrıcam
Bu zemin niye yine bozuldu acaba, inşallah kısa süreli bir sorundurEn son maçta gelenler deneme amaçlı takılmış sanırım belki eskilerdir. Yenisi geleceği için onları sökmüşlerdi mesela Strasbourg maçında hiç yoktu. Lig maçına ledler tamamen hazır olacak. Skorbord ise benim tahminim milli arada takılır zemin falan içinde boşluk olsun diye.
Listedeki en iyi urun cocostar.Züber noutos
Tuzlu fıstık
İce tea
Albeni
Coco star
Gif at birader maça kadar vakit geçsin, benim avatarı kullanmana izin veriyorumBu zemin niye yine bozuldu acaba, inşallah kısa süreli bir sorundur
Gif at birader maça kadar vakit geçsin, benim avatarı kullanmana izin veriyorum
Skorbordlar büyütülecek deniyordu hasan gordunmu öyle bir haber yada palavramj ciktiLed reklam panolarında üst taraf yetişmemiş.
Gelen zaten bunun için geliyor 2 saat onceden de söylenmiş bir zahmet kendini ayarlasın yani. Taraftarlıkta Rasyonel degil tutku işi zaten kulüp değil sen kendini ayarlarsın.Yine yanlis is yapiyorlar
Millet 8’de falan anca gider stada
Bu saatte acıklanacak şey mi 19.05
Aynen 20.00 de yap işte kafa çalışmıyor bunların..Yine yanlis is yapiyorlar
Saat 9 da maç işte ancak 2 saat önce başlayacak…Yine yanlis is yapiyorlar