Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-2 Lazio | MS | 2 Ağustos | TV100 & S Sport+

Tesislere gidip topculara bir tepsi baklava goturcek gonullu araniyor. Ozellikle Gunay'a hadi kocum hadi aslanim denmeli

Yunus 3,5 milyonu hakediyor verin çocuğun parasını kardeşim.
Ahmetin rızkını alıp barışla yunusa dağıtsak yeter zaten.

Eksikleri görme açısından iyi maç oldu
Kaleci, sağ bek ve yedek orta saha eksiğimiz var. Buna stoperde ekleyebiliriz yada denildiği gibi sağ beki stoper oynayabilecek biri lazım. Lemina mesela çok kötüydü bu maç ki fizikli oyuncularda bu da gayet normal onlar yavaş yavaş açılır genelde. Doğru 3-4 transfer ile ciddi iyi olacağız.

Şlde böyle önde baskı oynayacaksak sağ beke boey ya da onun muadili bir adam, davinsonun yanına da sol ayaklı davinson lazım. Geçiş oyununda rakipler hantal bölgeyi bulup ordan oynamaya çalışacaklar Abdülkerimle Kaanla falan bu oyunu oynamaya çalışırsak AZ-Yoytung Boys fiyaskoları yaşamaya devam ederiz.
Abdülkerim de Kaanda bence iyi oyuncu ama şu riskli oyun 2 sinide kötü gosteriyor. Bu adamlarla orta saha çizgisinde oynayamazsin

Günay çok tedirgin tam da bu yüzden iyi ama sezonu kapatamaz diyoruz. Çıkmaması grrken toplara çıkıyor çıkması gerektiği yerde geriye basıyor falan.

kazımcan
eyup
cuesta
nelson
metehan
morata
köhn
yusuf demir
jelert
zaniolo
berkan
frankowski
ahmet kutucu

13 oyuncudan gençleri kiralayıp kalanı bonservisiyle dehlememiz lazım.
berkan tecrübesinden dolayi kalsin ama digerlerini kiralamaya gerek yok, direk yolla

Takima katki ve kalite katacak adamlar lazim,
Az ama öz topcular

Ben takımı beğendim

Ama şu kontradan gol yeme hastalığımızı çözmemiz lazım

Postu tekrar oku sonra konuşalım
okudum ve seni anliyorum hak veriyorum kardesim katiliyorum da ama zaten bence orda Kaan oynamayacak,bugun mesela santrofor yoktu bir daha boyle.oynar miyiz bence oynamayiz. Ha Okan bu hatayinyapar mi yapabilir ama gunun sonunda sonuca bakmak lazim adam başarılı Avrupa ya da bakacagiz artik.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek yok takımda cidden sağ beksiz sezona giriyoruz. Sallai ve Kaan ile yama yapmaya çalışıyoruz olmuyor. Jelert ile Frank zaten acil gitmesi gerekir durdukları hata. Antep maçına kadar getirin şu sağ beki, yama yaparak gitmez bu iş

Takıma satrafor lazım böyle takım mı olur forvetsiz yönetim istifa

Dostum geçen seneki ş.ligi çeyrek finalinden itibaren izle. Bunun gibi 5 tane pozisyon bulursun.
Rüdigerin son 1,5 yılda aynısından kaç tane pozisyonu var.
Oyuncunun düşmesi ayaklarını ardaya dolaması.
Cok renkli bakiyorsun ya neyse uzatmayacagim yarin CL'de yapsin aynisini o zaman alintilariz bu mesaji

Güzel bir hazırlık maçı oldu,eksikler çok net ortada.Kaleci ve sağ bek öncelik olmalı bencede.

Geri
Üst Alt