Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.844
- 8.642
- 2.518
Harika 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci, sağ bek ve yedek orta saha eksiğimiz var. Buna stoperde ekleyebiliriz yada denildiği gibi sağ beki stoper oynayabilecek biri lazım. Lemina mesela çok kötüydü bu maç ki fizikli oyuncularda bu da gayet normal onlar yavaş yavaş açılır genelde. Doğru 3-4 transfer ile ciddi iyi olacağız.Eksikleri görme açısından iyi maç oldu
yoqsarı kart cezası var galiba osimhenin?
Abdülkerim de Kaanda bence iyi oyuncu ama şu riskli oyun 2 sinide kötü gosteriyor. Bu adamlarla orta saha çizgisinde oynayamazsinŞlde böyle önde baskı oynayacaksak sağ beke boey ya da onun muadili bir adam, davinsonun yanına da sol ayaklı davinson lazım. Geçiş oyununda rakipler hantal bölgeyi bulup ordan oynamaya çalışacaklar Abdülkerimle Kaanla falan bu oyunu oynamaya çalışırsak AZ-Yoytung Boys fiyaskoları yaşamaya devam ederiz.
berkan tecrübesinden dolayi kalsin ama digerlerini kiralamaya gerek yok, direk yollakazımcan
eyup
cuesta
nelson
metehan
morata
köhn
yusuf demir
jelert
zaniolo
berkan
frankowski
ahmet kutucu
13 oyuncudan gençleri kiralayıp kalanı bonservisiyle dehlememiz lazım.
okudum ve seni anliyorum hak veriyorum kardesim katiliyorum da ama zaten bence orda Kaan oynamayacak,bugun mesela santrofor yoktu bir daha boyle.oynar miyiz bence oynamayiz. Ha Okan bu hatayinyapar mi yapabilir ama gunun sonunda sonuca bakmak lazim adam başarılı Avrupa ya da bakacagiz artik.Postu tekrar oku sonra konuşalım
Cok renkli bakiyorsun ya neyse uzatmayacagim yarin CL'de yapsin aynisini o zaman alintilariz bu mesajiDostum geçen seneki ş.ligi çeyrek finalinden itibaren izle. Bunun gibi 5 tane pozisyon bulursun.
Rüdigerin son 1,5 yılda aynısından kaç tane pozisyonu var.
Oyuncunun düşmesi ayaklarını ardaya dolaması.
Hocam nerden çıkıyor bu bilgi. Her sezon kartlar sıfırlanır. Kaldıki yalanlandısarı kart cezası var galiba osimhenin?
Lazioya ayıp olur diye oynamadiYusuf yusuf nerede yav niye oynamadı.