Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
İzlemedim ve özete de bakamadım henüz, ama istatistiklerden anladığım fena oynamamışız gibi. Sakatlık filan olmadan maçı atlamışızdır umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yaniBU TAKIMIN SOLBEKİ JELERTDİR !
En iyi motorlar mazotla çalışırDevrim arabaları ydı ama motorları da olurBenzin koymayı unutmuşlardı..
Bu da benzin istiyor sanırım..
Frankowski nasıl oynasın kardeş adam fransaya gitti. 2 yıl kiralık zorunlu satın alma ile verdik adamı.Lig başliyor Kutucu, Köhn, Eyüp, Kazımcan felan oynuyor. Morata, Cuesta, Frankovsi ortalarda yok! Stoper rotasyonu Nelson, Arda, Kaan, Jakobs olsa da yeterli. Acil kaleci, sağ bek, yedek orta saha alıp keyfimize bakalım
Nasıl yani
Jakobs var Jelert'e kadar amadüşündüğüm gibi eren bu standartın topçusu değil
ligde iş yapar clde içinden geçerler
bugün notunu verdim bunun
Sezon bitince bitmiyor mu onlar yavsarı kart cezası var galiba osimhenin?
Jakobs var Jelert'e kadar ama
Jelert önce sağ bek olabilsin soluna bakarız
Metehan ve Berkan kalır (alt yapı ve yerli kuralları) Köhn ve Zaniolo'dan biri kalır. Kalanlar dehlenir.kazımcan
eyup
cuesta
nelson
metehan
morata
köhn
yusuf demir
jelert
zaniolo
berkan
frankowski
ahmet kutucu
13 oyuncudan gençleri kiralayıp kalanı bonservisiyle dehlememiz lazım.
Herşeyi geç bukadar geniş alanda bu adam nasıl sağ bek oynasın. Arka taraf yayla gibi bizim. Denge oyunu yok hiç bizde ki bu takım bunu oynayabilir. Bukadar riskli oynayamazsin Avrupa'dabi 5 yesek daha hayırlı olurdu sanki
sarri ikinci yarının başında takımın yarısını değiştirmese senaryo ne olurdu onu düşünmek lazım
okan hoca kendi selameti için sağ bekte kaan oynatmayı bırakması lazım, geçtim avrupayı ligde bile 1 maç sağ bek kaandan patlarsak dümdüz ederler hocayı
kör olsa 2 senede gözü açılır, kaandan sağ bek olmaz olmaz olmaz herifin sağ bek başladığı her maç prag maçı az maçı geliyor aklıma nefret ettireceksin adamdan yaw