Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-2 Lazio | MS | 2 Ağustos | TV100 & S Sport+

İzlemedim ve özete de bakamadım henüz, ama istatistiklerden anladığım fena oynamamışız gibi. Sakatlık filan olmadan maçı atlamışızdır umarım.

Lig başliyor Kutucu, Köhn, Eyüp, Kazımcan felan oynuyor. Morata, Cuesta, Frankovsi ortalarda yok! Stoper rotasyonu Nelson, Arda, Kaan, Jakobs olsa da yeterli. Acil kaleci, sağ bek, yedek orta saha alıp keyfimize bakalım
Frankowski nasıl oynasın kardeş adam fransaya gitti. 2 yıl kiralık zorunlu satın alma ile verdik adamı.
Diğeri italyaya gidecek onu bekliyor. Sonuncusu da rusya yolcusu.
Kutucu, köhn, eyüp falan oynayacak tabi kim oynamalı. Kalıp kalmayacaklarının son testi bu maç.
Lazio kalitesindeki takıma karşı ne yaptı ona bakıyorlar işte aynı zamanda da bazı oyuncular pazarlanıyor.

ŞL bizim için en az 2 gömlek büyük geliyor, bu maç hazırlık da olsa gösterdi; devşirme topçu olmuyor, Sallai, Kaan, Ahmet vs ile hiç olmuyor. Bariz eksikleri herkes sayıyor; sağ ben kale as, orta saha yedek lazım ama daha önemlisi ve acili teknik yönetimde eksik; değişikliğe mi giderler ekleme mi yaparlar bilemem..
Barış mutlaka tutulmalı, ancak Yunus çok büyük topçu; prime messi yoksa takımda Yunus oynar. Sağda Yunus solda Barış.. Ayrıca duran topları Sara dışında kullanmaya kalkanı oyundan almak gerek…

bi 5 yesek daha hayırlı olurdu sanki

sarri ikinci yarının başında takımın yarısını değiştirmese senaryo ne olurdu onu düşünmek lazım

okan hoca kendi selameti için sağ bekte kaan oynatmayı bırakması lazım, geçtim avrupayı ligde bile 1 maç sağ bek kaandan patlarsak dümdüz ederler hocayı

kör olsa 2 senede gözü açılır, kaandan sağ bek olmaz olmaz olmaz herifin sağ bek başladığı her maç prag maçı az maçı geliyor aklıma nefret ettireceksin adamdan yaw

Kiralık sağ bek düşünüyoruz muhtemelen o yüzden bayernin boeye kaybol demesini bekliyoruz

kazımcan
eyup
cuesta
nelson
metehan
morata
köhn
yusuf demir
jelert
zaniolo
berkan
frankowski
ahmet kutucu

13 oyuncudan gençleri kiralayıp kalanı bonservisiyle dehlememiz lazım.
Metehan ve Berkan kalır (alt yapı ve yerli kuralları) Köhn ve Zaniolo'dan biri kalır. Kalanlar dehlenir.

bi 5 yesek daha hayırlı olurdu sanki

sarri ikinci yarının başında takımın yarısını değiştirmese senaryo ne olurdu onu düşünmek lazım

okan hoca kendi selameti için sağ bekte kaan oynatmayı bırakması lazım, geçtim avrupayı ligde bile 1 maç sağ bek kaandan patlarsak dümdüz ederler hocayı

kör olsa 2 senede gözü açılır, kaandan sağ bek olmaz olmaz olmaz herifin sağ bek başladığı her maç prag maçı az maçı geliyor aklıma nefret ettireceksin adamdan yaw
Herşeyi geç bukadar geniş alanda bu adam nasıl sağ bek oynasın. Arka taraf yayla gibi bizim. Denge oyunu yok hiç bizde ki bu takım bunu oynayabilir. Bukadar riskli oynayamazsin Avrupa'da

Bugün kuzeyli kralımızı son kez izledik. Cefamızı da o çekti şampiyon da yaptı 🫡
images.webp

Altyapıya baştan ayar çekmek lazım 3 senedir 1 tane bile oyuncu yazamadik, su torpil olayından kurtulmalı altyapi

Yunus Akgün 10 numara rahatlıkla oynar 10 numara aramasınlar

Geri
Üst Alt