- 29 Temmuz 2011
- 17.402
- 8.882
- 1.588
Berkan sol stoper nedir abi neyi deniyoruz, Yusuf çocuk ışık verdi ilk defa versene işte formayı bir gaza gelsin, Mertens şov yapsa nolur seneye yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Masaüstü arka planım lpg renklerin dönüştü
Gizli dosyalarını ortaya çıkaran bir virüs bulaşmış olabilirMasaüstü arka planım lpg renklerin dönüştü
Muraath durhmaz filan yazıo

Teşekkürler kuzen, yaradıGizli dosyalarını ortaya çıkaran bir virüs bulaşmış olabilir![]()
Kaçak izliyon heiyi içerik var mı go da ahbab, bizim maçı her türlü izliyorum zaten.
İyi seyirler@Aras Şimşek teşekkürler 6 aylık kaptım. evdekilere 1 yıllık almıştım cepten :d
yav biz huzuryeri spor falan mıyız. emin üzülmesin gitsin ucuza, oli üzülmesin 11 başlasın.Şans vermedin bana demesin güzellikle gitsin diye oli oynar
Abdül sakatlığında cezasında sol stoper oynayamıyor nelson ve Sanchez o sebeple bwrkanı dol stoper deniyor
Pek ışık vermediği ortada ama bi görebilirdikTransferi konuşulurken sakatlanırsa hiç gönderemeyiz diye de olabilir. Ross çok büyük sakatlık yaşadı 1 sezonu boş geçti gibi oldu sonra NEC'e gitti orada izlemedim ama sanırım inişli-çıkışlı ve pek beğenilmeyen bir performans sergiledi. Antrenmanlarda da beğenmediyse gözden çıkarılmış belli ki.