Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Berkan sol stoper nedir abi neyi deniyoruz, Yusuf çocuk ışık verdi ilk defa versene işte formayı bir gaza gelsin, Mertens şov yapsa nolur seneye yok

Şans vermedin bana demesin güzellikle gitsin diye oli oynar
Abdül sakatlığında cezasında sol stoper oynayamıyor nelson ve Sanchez o sebeple bwrkanı dol stoper deniyor

Anlaşılan bu sene de ezber 4-2-3-1 dışında bir şey izlemeyeceğiz.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şans vermedin bana demesin güzellikle gitsin diye oli oynar
Abdül sakatlığında cezasında sol stoper oynayamıyor nelson ve Sanchez o sebeple bwrkanı dol stoper deniyor
yav biz huzuryeri spor falan mıyız. emin üzülmesin gitsin ucuza, oli üzülmesin 11 başlasın.

zaten cukkası yüzünden daha çok para alamayacak takımdaki ortam güzel diye gitmeyen adam biz niye bu kadar gönlünü hoş etme meraklısı olalım futbolcuların.

Transferi konuşulurken sakatlanırsa hiç gönderemeyiz diye de olabilir. Ross çok büyük sakatlık yaşadı 1 sezonu boş geçti gibi oldu sonra NEC'e gitti orada izlemedim ama sanırım inişli-çıkışlı ve pek beğenilmeyen bir performans sergiledi. Antrenmanlarda da beğenmediyse gözden çıkarılmış belli ki.
Pek ışık vermediği ortada ama bi görebilirdik

Geçen röpte ndombele aslında iyiydi ama dbay formayı aldığı için süre veremedim filan dedi okanın ne dediği de naptığı da belli değil biz kilolu diye oynatmıyo sanıyoduk adam fitmiş aslında yağ oranını baya düşürmüş

Dalga geçer gibi nice de yardırırsa kimse şaşırmasın falan diyo :)

Oynat Sıraç Hanı görelim Gökdeniz’i görelim Yusuf’u görelim.

Nedir yani Mertens zaten yorulacak 37 yaşında adam.

Torreira'yı sonraki kampa saklamak lazım bence

Stoperler sakat. Ross'u da 12 yabancı varken tutamayız gidecek zaten. Siraçhan'a Ümraniye'de 1 maç baktım. Fbli Emre Demir'in gerisindeydi. Dübüa eldeki tek sağ bek kim oynasın istiyorsunuz

Geri
Üst Alt