Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart
Her sezon aynı durum. Her sezon başı hazırlık maçları rezalet oyun ve skorlarla geçiyor. Yetersiz oyuncuları deneyecekseniz gidin san Marino takımlarıyla hazırlık maçı alın ama bu yetersizler orada da fark yaratamaz.
Okan buruk çok fazla göklere çıkarılıyor da, elalemin 3 kuruşluk takımı gelip tokadı basıyor böyle. Adamın listesi hep 7-8 milyon maaş isteyen oyunculardan oluşuyor. Çünkü tutarlı bir oyun anlayışı yok. Tek çaresi yüksek ücretli epl, serie a gibi yerlerde tecrübe yapmış hazır oyuncular.
Sağ bek, sol bek, 6 numara ve 10 numara lazım bu takıma. Dur unuttum. Ben Galatasaray taraftarı değilim değil mi ama. Benim ne haddime bunu yazmak. Yöneticimiz böyle buyurmuştu çünkü.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.