Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Sağ kanat pert, sol kanat ise can cekisiyor. Bu çabalayan mertens var

Kaledeki Batuhan yıllardır bizde ve 5 yıl önce neyse şimdi de odur. Şimdi bu adamı göndermeyip, her sezon başı hazırlık maçlarında oynatırsanız bu taraftara saygısızlıktır. Batuhan gibi nice vasat isimler her sezon başı hazırlık dönemini rezil ediyor. Dubois falan hâlâ nasıl bu takımda tutulur da süre verilir anlamıyorum.

Okan Buruk ve takıntılı sistemi ile 8 maçlık CL serüveni işkence gibi geçer eğer yönetim inanılmaz 3-4 topçu almazsa

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alman 2. lig takımı defanstan bizden 2 3 kat daha iyi çıkıyor

Maça göre yorum yaptığımı düşünmüyorum. Dubai ve Köhn olmayacak diyorum. torreiranın yanına iyi bir adam lazım diyorum. Mertesn 60 maçı çıkaramaz diyorum.

Bunu görmeyene de bir şey diyemem.
sacma press futbolu stoper berkan ve batuhanıda konusalım

Okan hocanın fantezileri yüzünden genç oyuncular da rahat maç oynayamiyo her yerden kotek yiyoruz

Gaziantep'in yerine adam alıp bir daha oynatmadığı yedek kalecimiz 4-5 kez kiraya gitmiş 25 yaşında Batuhan Ahmet Şen. Günay sakat değilse Günay oynar, satılacaksa yerine adam alınır. Maç ritmi ve deneme amaçlı kazanım elde edilecek maçlarda hiç bir şekilde kadroda yer almayacak adamlarla hazırlık maçlarının %80'i oynanıyor (Dubois-Tete, yedekte Taylan-Halil vs). Şampiyonluğun üzerinden neredeyse 2 ay geçmesine rağmen hala ıvır zıvırla hocay meşgul ediyorlar.

Geri
Üst Alt