- 18 Eylül 2018
- 15.639
- 11.984
- 1.473
Sağ kanat pert, sol kanat ise can cekisiyor. Bu çabalayan mertens var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenere gidecek o konuda çok beklentiye girmemek lazım.Arkadaş hep aynı olay , deli dana gibi koş gölge pres bi gram top kapama . Adamlar 2 pasla karşı karşıya her seferinde
Hojbjerg olmazsa olmaz anlayın artık .
Maça göre yorum yaptığımı düşünmüyorum. Dubai ve Köhn olmayacak diyorum. torreiranın yanına iyi bir adam lazım diyorum. Mertesn 60 maçı çıkaramaz diyorum.kalecide lazım o zaman maca göre yorumluyorsak
kume duserlerBu herifler bundesligada ilk 10a girer
Hocan zidane tarzı adam istesin yönetim alamayinca suçHiçbir şey demem canı sağolsun derim.
Asıl suç yönetimindir istediği adamları alamayan becereksizler önce istifa etsin.
sacma press futbolu stoper berkan ve batuhanıda konusalımMaça göre yorum yaptığımı düşünmüyorum. Dubai ve Köhn olmayacak diyorum. torreiranın yanına iyi bir adam lazım diyorum. Mertesn 60 maçı çıkaramaz diyorum.
Bunu görmeyene de bir şey diyemem.
Zidane istemiyor ki 1 tane sağ bek 1 tane orta saha istiyor onu bile beceremiyorlar.Hocan zidane tarzı adam istesin yönetim alamayinca suç![]()