Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Dubuayi oynatacagima 15 yasinda cocuk oynatirim. Hiç degilse cesur hoca derler. Malesef hocamiz cesur değil

Dubois'e diyecek bir şey yok. Başak maçlarında oynadığı azmin, ciddiyetin yarısı yok. Bir şekilde gönderilmeli. Tete desen hiç ışık vermiyor kiralık- satılık o da gönderilmeli.

Birde kendi stilini Ronaldinho ya benzetiyor ya bu Tete yeminle tam sopalık. Gönderin gitsin bununla birlikte Dubois ve Sergio rezillerini.

Tete Duboşs paketlemek lazm ümit yok bu ikisinden. Metehanla Mertens çok iyiydi Zaha fena değil gerisi vasat

Okan Hocanın taktığınde defansta Sanchez beklerde de Boey gibi adamlar şart. Aksi taktirde kolay gol yeme olayını asla çözemeyiz.

Takim iyi zahayla pres denediler basardilarda presi bozan teteydi batshuayi tetenin bolgesine gelince rahat cikti rakip

Tete ve Dubois haric takim fena degildi her oyuncu cabaladi

Dubois Tete Batuhan berbatlar, Batsman Berkan da sırf zarar yazdılar ilkyarı.

Köhne zaha oynayamıyor köhn akılsız bir bek zaha çizgide kalamıyor onunla istediği toplarla buluşamıyor

İlk başta Berkanı kesinlikle ve kesinlikle stoper oynatmayı aklından çıkarmalı, karşı rakip topa sahip olma üstünlüğü var ise Berkan ortasahada öne çıkar, diğer türlü ,son 10 dakika direnç artırmak için oynayabilecek bir topçu

Tete mi daha kötü dubois mi karar veremiyorum..Birbirlerini bozuyorlar diyeceğim de Tete carvajalla dubois yamalla oynasa heriflere futbolu unuttururlar ..Ben böyle bir seviye görmedim bizim takımda gelmiş geçmiş en kötü sağ kanat ikilisidir muhtemelen

Geri
Üst Alt