Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Hazırlık maçları bittiğinde böyle giderse 20 gole yakın yiyecek gibiyiz toplamda

Bu hazırlık maçları Avrupa'da sürekli 2 gol ve üstü yememizi hatırlattı. Okan hocanın tercih ettiği futbolun riski bu, Avrupalı takımlar fizik kalite olarak senden iyi oldukları için böyle sonuçlar oluyor. Tabi bu ikinci maçımız ve defans hattımızın yarısı yok oyunda; o sebeple ikinci kampta oynanacak maçlar gösterge olur bu maç sadece formalite.

Zaahnın atletik özelliklerini tamamen kaybettiğini artık sadece santrafor oynayabileceğimiz ama o bölgenin n dolu olduğu için ayrılık gerekliliği daha önce belirtmiştim. İstekli olabilir yapmak isteyebilir anlıyorum ama bence artık Zaha dan olmaz. Eğer talibi varsa sırf maaşından kurtulmak adın c bedava bile gönderilebilir. Gerçeklerle ne kadar çabuk yğzleşirsek o kadar iyi. Teteden zaten ilk maçında hiçbir şey olmayacağını söylemiştim. Bu sen kanat rotasyonumuz Yunus, Barış Ziyech ve Kerem olur tabi Barış kalırsa.

çok 6 ya 5 5 e 4 atak yeriz bu sezon gene...

adamların tanaka bizim genç yetenek efe ve messi yusuf ile top gibi oynuyor.İşte orta saha

Ligde ne Batuhan oynayacak ne de stoperde berkanla Metehan ne de efe skoru ölçü almamak lazım

Şu maçın transferle falan ne alakası var bu ne saçma sapan bir savunma ya, 7 gol yedik iki hazırlık maçında

İsmail Çipe'yi izleyemedim diyenler hiç üzülmesin Batuhan ondan daha rezil bir kaleci.

Okan hocada da net konsantrasyon sorunu var.

Geri
Üst Alt