Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
>Bu hazırlık msxları bir rezaley. oynamasdslar dak iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 45 dakika gördük mesela. Stoperleri bir kenara koyuyorum. Hiç çabalamayan hatta takım umurunda olmayan bir Dubois ve sürekli geriye giden bir Tete var bunları göndermen lazım 2.kamta olmamalılar Oliveira ile birlikte. Yine 2. kaleci sorunun var Muslera dışı kaleciler güven vermiyor. Zaha'da yükseliş var bence geren ön alan pres,i gerek istek ve gerekse fiziksel olarak bana geçen seneden daha iyi gözüktü. Bu daha ilk kamp. 2. kampta ve o zaman oynanan maçlarda olsa zaten haklı olurdun. Ama bu maçlarda deneyecek bazı şeyleri. Önek 3-0 yenmiş olalım takım çok iyi transfere gerek yok mu olurdu? Hayır takımın eksikleri belli çünkü. İlk kamp yükleme olarak bakmak lazım. 2. kampta diğer as oyuncular gelince göreceğiz durumunu. Burada oyuncu bazında bakmak lazım. Hocaya eleştiri Mertens ve Torreira'yı çok fazla oyunda tutması yönünde yapılmalı ilk kamptaki maçlar özelinde.takım yapılanması anlamınad olmasada hazırlık maçlarına çıkıyorsun ..
3 gol 5 gol ... şu maçta hangi oyunucunun (rezalet ötesi olanlar haricinde) hangi eksiği ya da artısını 5 dk dan fazla görebilirsin .
demeye getirdiğim o. kinci bir metehan yok yani en azından arkası sallama olmasın diye.
pragdan 4 yemeden önce burda dedık bunlarıOndeeki duragan oyuncularla bu oyunu oynatmak dahilik ister. Birtek icardi çok kosmasin diğer herkes canavar gibi olmalı. Ona göre oyuncu alacaksın. Bu oyun tarzıyla Avrupa'da elek olursun
Bana çok mantıklı gelmiyor hocam. Onun yerine genç birini denersin Ali Turap gibi. Ya da mevkisi farklı olan birini denersin vs. Ama Dubois'i denemezsin. Adam Dubois işte 2 yıllık topçun. Süper ligte oynamış gözünün önünde beğeniyorsan tutarsın beğenmiyorsan gönderirsin. Kampta denememelisin.Arkadaşlar şimdi Dubois üstünden örnek verelim,
Bu adam 1. kampta çok iyi antrenman yapıyor ve üstüne hazırlık maçlarında da çok iyi performans gösteriyorsa, sen bu adama "gardaş bize yaramıyorsun hadi bay" diyemezsin.
Dubois ve benzeri isimlere hoca son bir şans veriyor işte.
Bu yüzden zaten 2. kamp denilen şey var.
Bu maçta Abdülkerim oynasa ne olur oynamasa ne olur. Mesele şuan yedek oyunculardan bize bu sene kimler yar olur, kimler olmaz onu az buçuk anlamak.
Yav sen ne anlatıyosun yaDries Mertens gözlerimizin pasını silmeye devam ediyor. Lig, Şampiyonlar Ligi, Hazırlık maçı ayırmadan sahanın en iyisi olmaya devam ediyor. Hem Galatasaray, Hem Napoli Efsanesi ve Napoli tarihinin en golcüsü olmayıda başardı. Hagi ve Sneijder sonrası en iyisi. İyi kiEkli dosyayı görüntüle 252655
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asıl bence yangını şimdi yapmalıyız. En üstten başlayarak hatta.hazırlık maçından yangın yapacak değilim ama hazırlık maçı "...." işe yaradı - şunu gördük diyebilr miyiz ?
ilk maç belkide bu maç mesela yani niye yaptığımızı anlamadım.
Farklı kazanmak bir yana 5 tane yedik bile. Ben bu kadro olayının abartıldığını uzun süredir söylüyordum zaten ama mesele sadece kadro kalitesi değil, ortada bir oyun şablonu yok maalesef, bu kadar sık geçiş hücumu yiyen bir takım ben görmedim hiç. Israrla da aynı planda devam ediliyor. Bu sene papaz pilav yer mi göreceğiz, zira her ne kadar 2 senedir şampiyon olunsa da, kadro iskeleti artık doygunluğa ulaştı. Son 2 sezonki motivasyonu görmeyeceğimize adım gibi eminim. Bu noktada yeni bir plan geliştirilmesi lazım ama alışılageldik sistem sürüyor. Artı bu sezon itibariyle tüm takımlar gerekirse sahaya 11 yabancı sürebilecek, bu da ister istemez rakiplerin geçen sezona göre daha dişli olacağı anlamını taşıyor. Yönetim zaten tel maşa, 30 luk yedek forvet Batshuayi'ye senelik 3 milyonu gözü kapalı gömdüler. İyi sinyaller maalesef yok şimdilik.Tabiki bireysel oyuncu kaliteside önemli ama takım savunması önde pres yaparken herkesin ayrı telden çalması sıkıntı.Bu geçen sene as kadro oynarkende böyleydi.
Sürekli önde basma işinden vazgeçmek gerekir.
Geniş Kadromuzun öyle abartıldığı kadar iyi olmadığını ne zaman göreceğiz bilmiyorum.
Bu maçı farklı alsakda bu gerçekler değişmeyecek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca köhnü istediyse.Kendisinin futbol bilgisini sorgulamak zorunda kalacagim.Köhn=angelino 2 tane ayni tip oyuncuyu almayi becerdiler ama terstenşimdi gündeme gelmez ama ocak ayında sol bek ararız yine
Anadolu takımları geçiş hucumlarında avrupa takımları kadar sakin kalsa şampiyonda olamazdık gecen sene, 1 ton pozisyon verdik böyle.Farklı kazanmak bir yana 5 tane yedik bile. Ben bu kadro olayının abartıldığını uzun süredir söylüyordum zaten ama mesele sadece kadro kalitesi değil, ortada bir oyun şablonu yok maalesef, bu kadar sık geçiş hücumu yiyen bir takım ben görmedim hiç. Israrla da aynı planda devam ediliyor. Bu sene papaz pilav yer mi göreceğiz, zira her ne kadar 2 senedir şampiyon olunsa da, kadro iskeleti artık doygunluğa ulaştı. Son 2 sezonki motivasyonu görmeyeceğimize adım gibi eminim. Bu noktada yeni bir plan geliştirilmesi lazım ama alışılageldik sistem sürüyor. Artı bu sezon itibariyle tüm takımlar gerekirse sahaya 11 yabancı sürebilecek, bu da ister istemez rakiplerin geçen sezona göre daha dişli olacağı anlamını taşıyor. Yönetim zaten tel maşa, 33'lük yedek forvet Batshuayi'ye senelik 3 milyonu gözü kapalı gömdüler. İyi sinyaller maalesef yok şimdilik.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hep onu diyorum. Durağan oyuncularla olmaz bu iş. Bu sistem hiç olmaz.Zaha, Ziyech vs. biz bunlarla hayatta kimseye basamayız bize kanat lazım 10 lazım iki transfer kurtarmaz bizi.