Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Hazırlık maçı skoruna takılmam hiç
Ama hoca yeni taktikler deniyor mu bakarım
Ama malesef önde bas, kaliteli ayak olursa ekstra gol at dışında hoca da taktik de yine aynı
Rakip kontrayı atamasın diye de dua et
Ee eksik yerlere güzel transferler de gelmediğine göre
Bu sezon şampiyonluk umudum pek yok takımdan

Ondeeki duragan oyuncularla bu oyunu oynatmak dahilik ister. Birtek icardi çok kosmasin diğer herkes canavar gibi olmalı. Ona göre oyuncu alacaksın. Bu oyun tarzıyla Avrupa'da elek olursun

İcardi, Muslera, Toreira, Nelson, Abdukerim, Sanchez, Kerem, Kerem D ( yerli kontenjanı yedek ) , Mertens, Ziyech, Batşuai, Yusuf, Yunus ( yerli kontenjanı yedek, Berkan, Emin haricinde gidene dur dememk lazım. Hatta zorla göndermek lazım.

Kazımcan, Dubois, Sergio, Tete, Batuhan, Halil hiç düşünmeden yollamak lazım.

Efe, Metehan ı kiralayın. Hatta iyi bir sol bek bulup Köhn ü de kiralayın.

Zaha oynasın diye Kerem Aktürkoğlu'ndan oluyorduk geçen sene. Artık yeter. Topu alıp rakibin içinden geçmeye çalışmaktan ve ağzını eğip trip yapmaktan başka yaptığı bir şey yok. Gitmiyorsa da yedek olmalı.

takım yapılanması anlamınad olmasada hazırlık maçlarına çıkıyorsun ..

3 gol 5 gol ... şu maçta hangi oyunucunun (rezalet ötesi olanlar haricinde) hangi eksiği ya da artısını 5 dk dan fazla görebilirsin .

demeye getirdiğim o. kinci bir metehan yok yani en azından arkası sallama olmasın diye.
İlk 45 dakika gördük mesela. Stoperleri bir kenara koyuyorum. Hiç çabalamayan hatta takım umurunda olmayan bir Dubois ve sürekli geriye giden bir Tete var bunları göndermen lazım 2.kamta olmamalılar Oliveira ile birlikte. Yine 2. kaleci sorunun var Muslera dışı kaleciler güven vermiyor. Zaha'da yükseliş var bence geren ön alan pres,i gerek istek ve gerekse fiziksel olarak bana geçen seneden daha iyi gözüktü. Bu daha ilk kamp. 2. kampta ve o zaman oynanan maçlarda olsa zaten haklı olurdun. Ama bu maçlarda deneyecek bazı şeyleri. Önek 3-0 yenmiş olalım takım çok iyi transfere gerek yok mu olurdu? Hayır takımın eksikleri belli çünkü. İlk kamp yükleme olarak bakmak lazım. 2. kampta diğer as oyuncular gelince göreceğiz durumunu. Burada oyuncu bazında bakmak lazım. Hocaya eleştiri Mertens ve Torreira'yı çok fazla oyunda tutması yönünde yapılmalı ilk kamptaki maçlar özelinde.

Arkadaşlar şimdi Dubois üstünden örnek verelim,

Bu adam 1. kampta çok iyi antrenman yapıyor ve üstüne hazırlık maçlarında da çok iyi performans gösteriyorsa, sen bu adama "gardaş bize yaramıyorsun hadi bay" diyemezsin.

Dubois ve benzeri isimlere hoca son bir şans veriyor işte.

Bu yüzden zaten 2. kamp denilen şey var.

Bu maçta Abdülkerim oynasa ne olur oynamasa ne olur. Mesele şuan yedek oyunculardan bize bu sene kimler yar olur, kimler olmaz onu az buçuk anlamak.
Bana çok mantıklı gelmiyor hocam. Onun yerine genç birini denersin Ali Turap gibi. Ya da mevkisi farklı olan birini denersin vs. Ama Dubois'i denemezsin. Adam Dubois işte 2 yıllık topçun. Süper ligte oynamış gözünün önünde beğeniyorsan tutarsın beğenmiyorsan gönderirsin. Kampta denememelisin.

Dubois tek başına 2 tane yedirdi 2 mactir,berkan falan feci tercih defans icin.kaleci kova

Dries Mertens gözlerimizin pasını silmeye devam ediyor. Lig, Şampiyonlar Ligi, Hazırlık maçı ayırmadan sahanın en iyisi olmaya devam ediyor. Hem Galatasaray, Hem Napoli Efsanesi ve Napoli tarihinin en golcüsü olmayıda başardı. Hagi ve Sneijder sonrası en iyisi. İyi ki Ekli dosyayı görüntüle 252655

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav sen ne anlatıyosun ya

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci kampta 5 gün sürecek sanırım. 5 günde hem süper kupa, hem sampiyonlar ligi elemesine hazirlanacaz. Bu yılki hazırlık kampı verimsiz oldu.

hazırlık maçından yangın yapacak değilim ama hazırlık maçı "...." işe yaradı - şunu gördük diyebilr miyiz ?

ilk maç belkide bu maç mesela yani niye yaptığımızı anlamadım.
Asıl bence yangını şimdi yapmalıyız. En üstten başlayarak hatta.

Bu takıma ilk 11 için 4 transfer gerekiyor. Sol-sağ bek, 8 numara, sol kanat. Üstüne kanatta barışın yedeği ve mertensin iyi bir yedeği.

Ben takımda ne zahayı ne de ziyechi ilk 11 de düşünmem. Duboi, köhn, Sergio, tete acil gönderilmeli.

Ama biz ne biliriz ki. Birazdan çıkar nevzat, süleyman ne var bunda büyütülecek der.

Tabiki bireysel oyuncu kaliteside önemli ama takım savunması önde pres yaparken herkesin ayrı telden çalması sıkıntı.Bu geçen sene as kadro oynarkende böyleydi.
Sürekli önde basma işinden vazgeçmek gerekir.
Geniş Kadromuzun öyle abartıldığı kadar iyi olmadığını ne zaman göreceğiz bilmiyorum.
Bu maçı farklı alsakda bu gerçekler değişmeyecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Farklı kazanmak bir yana 5 tane yedik bile. Ben bu kadro olayının abartıldığını uzun süredir söylüyordum zaten ama mesele sadece kadro kalitesi değil, ortada bir oyun şablonu yok maalesef, bu kadar sık geçiş hücumu yiyen bir takım ben görmedim hiç. Israrla da aynı planda devam ediliyor. Bu sene papaz pilav yer mi göreceğiz, zira her ne kadar 2 senedir şampiyon olunsa da, kadro iskeleti artık doygunluğa ulaştı. Son 2 sezonki motivasyonu görmeyeceğimize adım gibi eminim. Bu noktada yeni bir plan geliştirilmesi lazım ama alışılageldik sistem sürüyor. Artı bu sezon itibariyle tüm takımlar gerekirse sahaya 11 yabancı sürebilecek, bu da ister istemez rakiplerin geçen sezona göre daha dişli olacağı anlamını taşıyor. Yönetim zaten tel maşa, 30 luk yedek forvet Batshuayi'ye senelik 3 milyonu gözü kapalı gömdüler. İyi sinyaller maalesef yok şimdilik.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi sonraki maçın konusunu açmayın.batuhan,berkan ve duboisle oynasın dursun 90 dk

Farklı kazanmak bir yana 5 tane yedik bile. Ben bu kadro olayının abartıldığını uzun süredir söylüyordum zaten ama mesele sadece kadro kalitesi değil, ortada bir oyun şablonu yok maalesef, bu kadar sık geçiş hücumu yiyen bir takım ben görmedim hiç. Israrla da aynı planda devam ediliyor. Bu sene papaz pilav yer mi göreceğiz, zira her ne kadar 2 senedir şampiyon olunsa da, kadro iskeleti artık doygunluğa ulaştı. Son 2 sezonki motivasyonu görmeyeceğimize adım gibi eminim. Bu noktada yeni bir plan geliştirilmesi lazım ama alışılageldik sistem sürüyor. Artı bu sezon itibariyle tüm takımlar gerekirse sahaya 11 yabancı sürebilecek, bu da ister istemez rakiplerin geçen sezona göre daha dişli olacağı anlamını taşıyor. Yönetim zaten tel maşa, 33'lük yedek forvet Batshuayi'ye senelik 3 milyonu gözü kapalı gömdüler. İyi sinyaller maalesef yok şimdilik.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anadolu takımları geçiş hucumlarında avrupa takımları kadar sakin kalsa şampiyonda olamazdık gecen sene, 1 ton pozisyon verdik böyle.

biz gecis hucumuna cıkınca almanya 2. lig takımı kadar sakin kalıp dogru pası atamıyoruz bu arada

Zaha, Ziyech vs. biz bunlarla hayatta kimseye basamayız bize kanat lazım 10 lazım iki transfer kurtarmaz bizi.
Hep onu diyorum. Durağan oyuncularla olmaz bu iş. Bu sistem hiç olmaz.

Sağ bek defansida iyi olan 8 alınmalı. Ayrıca 10 no ve kanatta lazım. Hepside ilk 11 olmalı yoksa Avrupa'da başarı zor yoksa anamızın liginde olursun sampiyon

Kader, Dursun için ağlarını örüyor ha

Geri
Üst Alt