Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Manchester United | M.S | 30 Temmuz | Smart Spor

Ulu Önder!

CjaSIS4XIAAFCa3.jpg
İstedi Oyuncular alınsın.
Ben güveniyorum Riekerinke.
Gerek saha dışı Yaptı kararlar ile, gerekirse takıma oynatı Oyun.

Tiki Taka ile Total Voetbal karışımı birşey.

Riekerinke belli bir kredi mutlaka verilmeli ve sabır gösterilmelidir.

Son düzenleme:
hakan çok zayıf her zaman olduğu gibi umarım serdar azizi onun yerine monte edecektir.

Sinan ile Bruma guzel goller attı ama Carole ilk yarinin en iyisiydi bence

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyiyiz geneline bir iki oyuncu hariç ama manu da tempo sorunu var ciddiden.
Rierikerink basit oynatmayı öğretmeye çalışıyor takıma ne güzel.
Tek veya iki kere dokunuş izin vermiş oyunculara resmen. Bruma ve yasine serbestlik vermiş de yasinde beyin yok maalesef

Bir tane savaşçı orta saha, bir tane de aygır zenci forvet alsak ne güzel olur be :cigara:

Yasin ve cemali vasat bir de öyle düşünmek lazım

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Face'de gördüm
Eee sen ş.ligi finali kadrosuyla çıkarsan bizde ş.ligi finalinde oynuyormuşuz gibi oynarız sen istedin jose

Dursun' un geldiği günden beri yaptığı tek doğru Riekering ile devam etmesi oldu. Şimdi bir de orta saha 2 forvet aldık mı bir de Denayer' i yeniden kiralarsak tamamdır

United TV Moderator.

"Galatasaray controlled the Game"
Galatasaray oyun kontrolünü eline aldı.

Sinan ve Bruma'yı o kadar çok bekledik ki, bu performanslarını görünce Bruce Wayne'nin arkasındaki Alfred gibi gururlanıyorum.

1.5 senedir futbol filan izlemiyorum... en guzel oyuumuz galiba bu sene icinde.

Bu takıma pivot santrafor öküz dmc resmen lvl atlatır haydi lan 1 forvet 1 dmc yahu

denayer,solbek,2 ortasaha ve 2 forvet şart.

Reis tam bu mesajı okuyordum ve boşver çok ortalıkta olmasında satmasın Dursun diyecektim tam o anda gol attı.

Şaka maka takım çok iyi oynuyor ve Bruma da harika :)

İlk golü atana kadar berbat oynuyorduk. Ama golden sonra havaya girdik. Bu havayla da iyi oyun geldi. Riekerink hocam iyi çalıştırmış belli.

Geri
Üst Alt