Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Manchester United | M.S | 30 Temmuz | Smart Spor

CoogWOSWcAAnYxv.jpg

Yanlız takımda şöyle bir durum var

Sakatlık olursa yedek yok.

Sol bek dmc st stoper şart oğlu şart

sçtık diyen mi ararsın koyiyim diyenmi ararsın adamlar rooney'e kurulmuş verin ulan bize :D hayrına

BAŞKOMUTAN RİE ULAAAN !!!

Ali Ece; Riekerink öyle bir takım yaratmış ki, izlerken bu Galatasaray mı? dedim. United takımını ilk yarıda alt üst etti. Eğer istedikleri adamları getirirseniz bu takım seneye durdurulamaz.

Onu okudum ben altına biri demişki son 4 maçta 4 gol attı...

Gördüm şimdi onu :D. Zaten o tabloyu oraya koyan kişi Bruma'yı daha önce hiç izlememiştir o yüzden oyle bir tepki vermiş.

NAzar değmesin birde Dursun satmasında bu sene şöyle heyecanlı bir şekilde maçları izleyelim.

Dzemaili acilen çıkmalı.
Birhan girmeli oyuna.
Aslında Hamit'te faydalı olur ama Birhan'da a takımın bir parçası olabilirse çok daha iyi olur. Hamit en fazla 1 sene daha burada.

selçuk bugun oyuna cok konsantre oynuyor ne yapacagını biliyor kime pas atacağını biliyor.
ve bence bu rıkerinkin sistemini oturtmaya basladıgını gösteriyor.
3 saglam transfere canavar gibi takım oluruz.

Dzemaili vasat diyenler olmus, ben de hayrani degilim adamin, düz bir adam.. Ama Sneijder ile yaptigi paslasmayi hatirlayin.. Bu oyuncular iste hizli pas yapip rakip alana gitmemize sebep oluyor, gereksiz pas kayiplari da yapmiyorlar.

Iyi duvar oldu 2-3 kere ilk yarida.

Rooney hem milli takım hem Utde yıllardır iyi performans ortaya koyamadı

Sinan'ı da mi kiralasak Sociedad'a kiralasak?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek berbat rezil dzemaili idi. Bu adam neden ayakta duramıyor ? Yalnız bony ve Leiva ile şampiyon oluruz riekerink hocamız ile

Sent from my iPhone using Tapatalk

Her maç böyle oynasak 100 puanla şampiyon oluruz.

Geri
Üst Alt