Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Manchester United | M.S | 30 Temmuz | Smart Spor

nazar degmesin carole cok iyi cok diri ve güclü

evra gibi kullanma tarihi gecmis bir adam yerine neden hic düsünmedi fransızlar acaba carolü

Kotu basladik ama sonra toparlandik

Bruma'nin 2 yil sozlesmesi kalmis, yani sozlesmesi hemen uzatilmali ve 30m serbest kalma maddesi konulmali yoksa gelecek sezon 7-8m'e gider

Sinan 1 gol ve 1 assist, topu aldiginda gayet guzel oynuyor ve iyi isler cikariyor

Selcuk'u cok begendim, devamli dikine oynuyor ve dribbling yapiyor

Carole, chedjou, hakan ve yasin de fena degiller

Dzemaili'yi ilk kez bu kadar cok kotu gordum

Linnes oyununda cok basit oynuyor, bazen risk alip calim atip dribbling yapmasi lazim

Riekerink'in oyun felsefesini begendim, forvet ve önlibero transferiyle cok daha iyi olacagiz

Turkiye liginin en iyi solbeki bizde,Bunu bugun bir kez daha görmüs olduk

lolcan,tarık ve umut gibi kazmaları kadroya neden alınmadı anladınız el frenleri çünkü

Dzemaili vasat diyenler olmus, ben de hayrani degilim adamin, düz bir adam.. Ama Sneijder ile yaptigi paslasmayi hatirlayin.. Bu oyuncular iste hizli pas yapip rakip alana gitmemize sebep oluyor, gereksiz pas kayiplari da yapmiyorlar.

Iyi duvar oldu 2-3 kere ilk yarida.

Boltladığım yeri düzeltelim gerisi doğrudur. 4-5 top kaybı yaptı Dzemaili.

acıkcası böyle oynayalım ben yenilsek bile tek kelime demem cünkü taraftar yenilen degil koşmayan basmayan takımı sevmiyor sövüyor

Yıllardır stres içindeydik uzun zaman sonra ilk kez stressiz maç izleyebiliyoruz :D

şuan sahada olan iki takımdan yanlış olanına transfer oldun zlatan

Surekli ayaga oynamaya calisiyoruz bu cok iyi doldur bosalt yapmadik hic

Dzemaili vasat diyenler olmus, ben de hayrani degilim adamin, düz bir adam.. Ama Sneijder ile yaptigi paslasmayi hatirlayin.. Bu oyuncular iste hizli pas yapip rakip alana gitmemize sebep oluyor, gereksiz pas kayiplari da yapmiyorlar.

Iyi duvar oldu 2-3 kere ilk yarida.
Bi tane olumlu hareketi yok bence rezaletdi, polyannaciliga gerek yok. Her hangi bi adami koy bu kadar göze batardi anca

Simdi yillardir sorunumuz ne? Pas yapamayan kazmalari oynatmak.. Mesela Bruma'nin golünde, Umut veya Burak olsa Bruma ile o paslasmayi yapabilir mi? Yapamaz.

Veya Dzemaili-Sneijder paslasmasi.

Oyşh
CooghewWAAA36Si.jpg

Rooney çekemiyormuş İbo yu çok rahatsız miş gelmesinden

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt