Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Manchester United | M.S | 30 Temmuz | Smart Spor

Antu bile korkmuş
Antu.com Cep Forumları

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
FB1991 - 30.07.2016 21:13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Gs ciddi ciddi futbol oynuyor Man. U karsisinda.

Bunda biraz Mourinho´nun tarzinin da katkisi var ama gayet organize ve hazirlar.

Bu sene Bjk falan bir sey yapamaz bence. rakip Gs olur. Hele hele avrupa´da olmadiklari icin bence favori bile olabilirler iyi bir baslangic yaparlarsa.

Edit: bunu yazdim Bruma yine yazdi. Pis isler yapacak bu sene ligde bu adam. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yazarken umarim ben abartiyorumdur diye dusundum ama galiba oyle degil. Baslarindaki adam futbolu biliyor bu kesin.

Harbiden Riekerink hocamız bizim için büyük şans, kuşlarda farkında bunun. Yukardakileri yazmışlar.:D:D:D

Carole çok iyi hakkaten biraz da Linnes sorumluluk alsa da onu da görsek ne durumda

Abicim gözünüzü seveyim bir dmc ile bir höyvan gibi forwad alınız lütfen bee :(

parator geleceğine riekerink boşunamı kalsın dedik parator yerli evlatlarına bir sürü para saçacaktı üstünde bir ton borç gene

abi umut sabri olcan tarık kemik olmayınca takım forvet olmasada bir şeyler yapıyor gibi.....
Hamza denen öküze izlettirmek lazım kondisyon nasıl yüklenir taktik nedir filan öğrenir belki hocamızdan bir şeyler...

Forvet istiyoruz fuhuscu forvet forvet forvet forveeeeeeeeeeeeeeet

Ben sampiyon olamazsak bile JOR ile devam etmemizi istiyorum. Adam'in oyuncu tercihlerinden, 11 tercihlerinden anlasiliyor, futbolu biliyor.

Söyle iyi sezon gecirip iyice güven verdikten sonra 2-3 sene sans verilse keske. Ama bu yönetim gitmeli ya..

bruma golden önce çok çekingendi,korkaktı hatta oyunu.

ha_rooneyFull Member

Gala have been the better team & deserve to be winning. Hopefully Jose takes Rooney off at HT. Schneiderlin & Herrera also need to step-up.

herkesin söyledigine bende katılıyorum gecen yıl ırkçı sayesinde fizik olarak bitik durumdaydı takım koşamıyordu oyuncular

ne demişti ırkçı kendi ekibimde kondisyonerim var benim

O değil de carole gizli kahraman çok temiz ve net oynuyor.

Helal olsun tam bir profosyonel.

Ön libero birde 2 forvet aldık mı tamamdır takım.Daha Podolski falan da katılacak.

Geri
Üst Alt