Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Manchester United | M.S | 30 Temmuz | Smart Spor

İyi oynayan Hakan Selçuk çıkıp yerine şuana kadar rezil oynayan Serdar Hamit girince takımın çökmesi nornal

Hamit - Dzemaili ortasahası oynadığı sürece hiç bir takıma karşı üstünlük sağlayamayız. Serdar Aziz benim hayatımda gördüğüm izlediğim en kötü 2-3 stoperden birisi. Bu adama 4.5 milyon euro veren akıllılar da hata. Aydın Yılmaz'ın bu adamı omzu ile devirip gol atmışlığı var.

2. yari ileri gidemiyoruz 4 oldu. Şu defansi tümüyle degiştirmeliydik Carole dişinda. Serdar hiç girmeseydi iyiydi.

ilk yarı iyiydik ama 2. yarı hamit serdar girince izlemiyorum 2. yarıyı ama serdar azize zaten kurulmuşluğum var daha oynamadan 4m€ çok para leş ötesi bir adam

1442483061651.jpg

Noluyoh lan

Yok bu takim 100 puanla sampiyon bitirir yok Bruma'yi 30 milyon avroya satariz... Takim arka arkaya 2 gol atinca taraftar ortaligi hemen sisiriyor. Deregi geçmeden paçalari sivamiyalim lütfen

Neyse arkadaşlar fark açılmadan kapatıyorum geri

-Tapatalk-

İzlemeye başladım ayağımıza top degmiyor

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noluyo lan? Çok kırılgan bir takımız, iki oyuncu değişikliğiyle takımın kimyası altüst oldu.

Hakan balta nin yokluğu çok belli

Geri
Üst Alt