Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Manchester United | M.S | 30 Temmuz | Smart Spor

izleyemiyorum ama yapılan yorumlardan serdar aziz beyfendinin ne kadar işe yaramaz olduğu belli

Linnes de uzun çöp sağ bek listesine girecek gibi.... Sabri sevindi.

Yahut birisi adam gibi bir Sağ bek alsın... Bir 3-4 yıl sorunlu olmasın o mevki.... :(

Bu dönemde yenilmek her zaman iyidir. Alsınlar artık ön libero ve forvet. Denayer de geri gelse. Dzemali giderse bir orta saha da lazim. Bu kadar yeteneksiz beceriksiz bir yönetim olamaz.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayhanın oynadığı tek iyi maç benfica maçıdır ayhan futbol cahili bir adam millet ayhanı övüyor forumda....

Ayhan'ın ne kadar kötü olduğunu bizde Bılıyoruz da şu orta sahanın Ayhan li Barışlı orta sahadan bir farkı yok anlatmaya çalıştığım bu. Eksiği vardır hatta. En azından onlar sağa sola koşabiliyordu

Sağ bekte lazım takıma:-(

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene Selçuk'lu ortasaha o kadar iyiydi ki Beşiktaş'ın 30 puan gerisinde kaldı. Asıl talihsiz olan Euro 2016'da bile paspas olmamızın ana nedenlerinden birisi olan Selçuk hala daha Galatasaray'da kalmalı demek

Aynen o demek. Kalmalı. Geçen sezon kim iyiydi ki Selçuk'a b.k atıyorsun? Adam bugün ilk hazırlık maçı olmasına rağmen 45 dk iyi oynamış. İyi görünmüş.

Neyin davasındasın?

Anlasildi ki biz her mac gol yiyecez yine..golu oyle yada boyle atiyoruz ama su gol yeme olayini cozmemiz gerek sadece dmc lik sorun degil gibi duruyor.

Linnes takımın en kötü oyuncusu. Sabri oynar her türlü

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

753 m € ödediğimiz bir stoperin performansı bu olmamalı.

Biliyorsunuz yanında verdiğimiz oyunculara en az 240 m € verirlerdi, biz bir de gittik üstüne para verdik.

Muslera
Transfer Transfer Serdar Carole
Transfer Transfer
Sinan Sneijder Bruma
Transfer

Linnesi on dakikadır titizlikle izliyorum.
Kademesini çok boş bırakıyor. Bire birde desen zaten rezil oldu

Defans napıyonuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adam linesi rezil rüsva etti

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt