Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

Sadece Torrent ile açıklanabilmesi mümkün değil gibi. Ben oyuncuların bilerek oynamadıklarını düşünüyorum. Galatasaray kalitesinde bir takım başsız oynasa bu kadar rezil olmamalı.

aynen. bizim oyuncu topluluğunda bir hinlik var gibi. transfer taksitleri mi yatırılmıyor acaba?

Şu sinirle bu futbolcu müsveddelerinden herhangi birini İstanbul'da bir yerde görsem çakarım herhalde bir iki tane.

Haysiyet yoksunlari hainler. Siz kimsiniz ulan da takimi sabote ediyorsunuz itoglu itler.

Figüran baskan sen de baskanligini bil ve müdahele et su takima. Direkt sutlanmasi gereken adamlarla mi baslarsin yoksa kadro disi birakmalarla mi bilmem ama bir yerden baslamalisin artik. KÜME DÜSECEGIZ ULAN HALA NEYI BEKLIYORSUNUZ.

Haysiyet yoksunlari hainler. Siz kimsiniz ulan da takimi sabote ediyorsunuz itoglu itler.

Figüran baskan sen de baskanligini bil ve müdahele et su takima. Direkt sutlanmasi gereken adamlarla mi baslarsin yoksa kadro disi birakmalarla mi bilmem ama bir yerden baslamalisin artik. KÜME DÜSECEGIZ ULAN HALA NEYI BEKLIYORSUNUZ.
Başkan tam bir rezil rüsva abidesi. Kulüpte hakim olduğu hiç bir konu yok.

Oyuncuların bilerek oynamamaları için ne gibi bir nedeni olabilir kime tepkileri maaşlarını mi alamiyorlar yoksa başkana mi kizginlar nedir sebep açıklasın biri

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teknik direktörü falan salla. Maça TD'siz çıksınlar, çıkan futbolcular normal zamanda tokatlamaları lazım Tuzla'yı. Teknik, taktik bilgisi de salla. Normal standart performanslarını gösterseler yine tokatlarlar. Kendi kafalarına göre halı saha mantığıyla duvar pası, tek pas vb.vb. oynasalar yine 6 yemezler ya.

Takım içinde ruhsuz, sabote eden p*zevenkler mevcut. Derhal defedilmeli.

Yarından tezi yok yönetim, teknik kadro ve oyuncular kulübün kapısından bir adım içeri alınmamalı. Yeni yönetim önce Florya'yı tepeden tırnağa dezenfektan ile temizletmeli. Gidenlerin parmak izleri bile kalmamalı. Sonrası muamma tabi. Gelen gideni aratır mı? Bu yönetim ve oyunculardan daha kötüsü olmaz herhalde.

marcaoya 15 milyon euro verecek beyinsiz bir takım vardıda vermemiştik değil mi? Sırf sol ayaklı diye adamı mühteşem ilan ettik.

Tuzladan 6 gol yemek kadro kalitesiyle açıklanamaz bariz satış var. Ancak bu yönetimden de kurtulmamız lazım kendi oyuncularımız bile ciddiye almıyor

Terim, avenesi ve yalaka oyumcuları Galatasarayı sabote ediyor resmen, başka izahı olamaz. Büyük Galatasaraylı terim sana hakkımı helal etmiyorum, hain herif.

Geri
Üst Alt