Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

En azından transfer yapmama ihtimalleri kalmadı. Bu da bir şeydir.

Bu takımın bunları yenmek için tabi ki TDye bile ihtiyacı yok. Denizli maçında da dedim bunu. Şu anda da diyorum. Futbolcular bu büyük takıma ve formaya uygun değil. Kendimi gerçekten ters bir şey dememek için zor tutuyorum ama aklıma çok büyük komplolar geliyor. Geçen sene tek golle kaçan şampiyonluk sonraki bu aşağı yokuşluk, bu kadar sert düşüşlük kesinlikle normal değil. Şampiyonluğa oynamasak bile en az 5 olabilirdi ki o zaman derdik yeni oluşum, proje cart curt sabır edelim.

Ortada sabır edilecek bir durum görmüyorum. Geçen önüme youtubede düşmüş diğer liglerdeki büyük kulüpler videosu düştü ya. SMde böyle algıların artıp bizimkilerin de buna ithafen böyle konuşmaları da doğru bulmuyorum. Zaten kolladıkları şey bu. Alıştırmak, olağan hale getirmek. Kulübü satacaklarsa da keşke bizi bu kadar düşürmeden yapsalardı. Ama amaç da zaten o noktalara getirmek.

Bıktım bu ülkenin tiyatrosundan. İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanlardan. Bir şey olsa da diye aksiyon alanlardan. Galatasaray yok oluyor yok! Ya şimdi uyanırız ya da bazı şeyleri kabul ederiz. Çok ciddi bir arınmaya gidilmeli. Yoksa durumu iç açıcı görmüyorum. Taraftar artık isimler üzerinden didişmeyi kesip bak ne oldu, bak ben haklı çıktım davasını bırakıp gerekli üstünlüğü ele almalı. Tam aksine stadlar full olmalı. Başta TFF olmak üzere herkese tepki konulmalı. Maç önü arası sonrası...
Tek kurtaracak oluşum taraftardır bu saatten sonra.

buradaki holiganlar evlendi çoluğa çocuğa karıştı kulübü sahipsiz bıraktı

Hala Terim yüzünden oyuncular maç satıyor yazılıyor. :asd:. İlginç geliyor. Para alamadıkları için mesaj veriyorlar denilse neyse.

Diyelim ki biz saçmalıyoruz, olayın Terim'e alakası yok, hatta paralarını da alıyorlar ki ben olsam 5 kuruş vermem bunlara.
Renktaş senin fikrin nedir? Tuzla'dan 6 yememize sebep olan?

solbekin yedeği yok sağbek kör, yedek kalecilerimiz kolsuz. taylan aytac 2.lig topcusu. Bu nasıl kadro yapılanmasıdır?

Takımın sabotaj yapmasının sabotajı yapan oyuncular için ne gibi bir faydasının olduğunu da söylesin bunu iddia edenler bir zahmet. Bir tane mantıklı gerekçe sunun da çok haklıymışsınız diyelim , nedir sözde terimci futbolcuların çıkarı ? Terim'in dönme ihtimalinin olmadığı aşikar , maddi bir kazançları da olmayacak rakipten vs. Oyuncuların ,başka insanlar için kendi değerlerini düşürecek işler yaptığına cidden inanıyor musunuz yoksa dümdüz linç edelim diye mi bu histerik tavırlar ? Futbolcuların ruh sağlığı iyi değil o bariz , taraftarın ruh sağlığı da en az aynı derecede kötü bunu da kabul etmek lazım.

Geri
Üst Alt