- 1 Ağustos 2009
- 46.479
- 48.738
- 4.708
Bugün futbolculara göz dağı verilmeli
Birkaç kelle alınmalı
Birkaç kelle alınmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerets aynı şekildrTudor? Say say bitmez.
@Keramettin TANRIVERDİBirileri küme düşmeyiz diyordu.Şu maça baksın.
buyur üstat yol seninabi yok ben çok doldum sezon başından beri artık bu son damla oldu, tesis basıp suratlarına sövmek istiyorum cam kırmak istiyorum
taylan ,arda ,ömer ,oğulcan,babel ,halil bu 6sı kesin def edilmeli ve hatta marcoa hazır daha da beter sıvamamışken satılmalı benceBugün futbolculara göz dağı verilmeli
Birkaç kelle alınmalı
gelirmisinbuyur üstat yol senin
yokgelirmisin
Büyük Galatasarylı terimin karaktersiz oyuncuları talimat ile takımı küme düşürcekler korkarım ki.bu bir kalkışma operasyonudur!!!
Hala Terim yüzünden oyuncular maç satıyor yazılıyor.. İlginç geliyor. Para alamadıkları için mesaj veriyorlar denilse neyse.
aytaç ve omarı stoper oynattı bu adamTorrent açıklama yapmalı bence. Ya satış varsa bunu açıklamalı yada ne denediğini.
Bu adamlar stoper değil kaleye geçse dahi bu tarz bir skor olamaz işin içinde başka bir şeyler olduğunu düşünüyorum Tuzlaspor gibi bir takımdan 6 gol yemek için İsmail Çipe'den bile fazlası gerekaytaç ve omarı stoper oynattı bu adam