Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

Ne Elmasi Armutu Okan bile 2 beraburlik alirdi bu surecte oda en kotu senaryo.Torrent bizim Tdmiz degil
ona katılıyorum, feth etme olayına takıldım, yoksa tuzlaya karşı bu rezalet anlatılamaz.

Oyuncuların yeni hocayı salamamalarını öngörebilmek zor değil. Yabancı bir td’yı getirmek hata oldu. Hamza, Okan yada Bülent daha doğru olurdu.

ona katılıyorum, feth etme olayına takıldım, yoksa tuzlaya karşı bu rezalet anlatılamaz.

Oyuncuların yeni hocayı salamamalarını öngörebilmek zor değil. Yabancı bir td’yı getirmek hata oldu. Hamza, Okan yada Bülent daha doğru olurdu.
Hamza, Okan ya da Bülent en azından oynamayan, takımı bilerek sabote eden bir iki oyuncu tokatlar, döver, ceza verir, kizar bağırır cagirir paf takıma falan gönderirdi Torrent'in böyle yapmadigina lay lay lom idmanlarda sirittigina adım gibi eminim Malatya'nın teknik direktörü Sumudica bile daha başarılı olurdu

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim Hain Torrent ve Burak Elmas Galatasaray Efsanesi. Çüş be.

Renktaş sen bari böyle sòyleme. Fatih Terim tabi ki hain değil, bu kulübe tarihi başarılar kazandırdı. Ama şunu da kabul edelim ki son 4 yılın enkazı 20 günde temizlenmez biliyorsun.
Torrent kesin bu takımı uçurur kimse diyemez, ama düzeltilebileceğine ben inanıyorum. Belmas için düşüncelerim zaten seçildiği zaman olduğu gibi,bu gömlek ona fazla büyük.

İsmail çipe
Fatih öztürk
Yedlin alparslan ömer
taylan berkan aytaç
ogulcan arda babel
11 topçumuz ya 2.-3. lig seviyesinde yada futbolun kendilerini terk ettiği isimler.

Bunlarla olmaz olamaz. Emre kılınç benim vasat dediğim oyuncudur. Bunlar Emre'nin yanına bile yaklaşamıyor oyun olarak.
Hem fikirim, eksiklikten kastim bu zaten, örnek aytacin oyuna girmesi. Al iyi bir 6 numara, Berkan'ı koy yedege girecekse diri bir Berkan girsin mesela. Aytac'ı da yolla gitsin felan. Kastım bu.
Mesela Gomis'i al, mo, diagne göndereceğini gönder 1'i dursun yedekte.
Ilk 11 olarak kötü takım degil ama bu sekilde eksiklik oldugunu düşünüyorum takimda. Sadece bu degisiklikler bile 10 level atlatir yahu takıma.

Kadro çok kötü. Diğer dediklerine katılıyorum.
saygı duyarım lakin kadro gömüldüğü kadar kötü olsa uefa da gruptan namağlup çıkamazdı..bir potansiyel var o potansiyeli istikrarlı şekilde yükseltemedik..lig de peşpeşe gelen mağlubiyetler sonrası ki özellikle öne geçip sonrasında mağlup olduğumu maçlar futbolcularda özgüveni yerle bir etmiş sanki..özgüvenlerini kazansalara bu takım toparlayabilir..ama o özgüveni nasıl tekrar kazanırlar işte asıl mesele o...

Hem fikirim, eksiklikten kastim bu zaten, örnek aytacin oyuna girmesi. Al iyi bir 6 numara, Berkan'ı koy yedege girecekse diri bir Berkan girsin mesela. Aytac'ı da yolla gitsin felan. Kastım bu.
Mesela Gomis'i al, mo, diagne göndereceğini gönder 1'i dursun yedekte.
Ilk 11 olarak kötü takım degil ama bu sekilde eksiklik oldugunu düşünüyorum takimda. Sadece bu degisiklikler bile 10 level atlatir yahu takıma.
Ortasahası yok Galatasaray'ın.

Taylan erzurumun 10 numarası
Berkan 44 resmi maça çıkmış GS 'ye gelmeden.
Aytaç anadolu takımı topçusu
Emre kılınç anadolu takımı topçusu sağ kanat
Cica on numara orijinli
Morutan gencecik futbolu bilmeyen sağ kanat.

Taylan berkan yedek olacak şekilde (gönderemeyiz ikisinide) 2 tane as orta saha şart oğlu şart.

Oyuncular bilerek yapıyor kesinlikle.Hocasız takımlar bile daha iyi oynuyor bu resmen haysiyetsizliktir.Topculara gereken yapılsın.

Burak elmas hala açıklama yapmıyor.Çık bir açıklama yap sorun nerede???

Ben Galatasaray başkanı olsam, şu an ilk yapacağım iş Torrent'i evine göndermek, sezon sonuna kadar Bülent Korkmaz ile anlaşmak ve futbolcuları kötekle motive etmesi için Melo'yu transfer etmek olur.

Geri
Üst Alt